Oznámení Theatre of War: Battle for Moscow
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Theatre of War: Battle for Moscow

8. 5. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnosti Battlefront.com a 1C si vybraly právě dnešní den k tomu, aby společně oficiálně oznámily vývoj datadisku k válečné real-time strategii Theatre of War, kterou jste si mohli minulý měsíc vyzkoušet v hratelném demu a vyjde u nás v polovině května.

worldwar2 zdroj: tisková zpráva Přídavek nese název Battle for Moscow a původní hru obohatí o jednu zcela novou kampaň - bitvu o Moskvu v roce 1941, ale také o editor map. Nejlepší na tom všem ale je skutečnost, že pro současné majitele Theatre of War bude tento datadisk k dispozici ke stažení zdarma. Kdy? Prý už koncem tohoto měsíce.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Kampaň Theatre of War: Battle for Moscow bude tvořena deseti misemi, novými mapami a výzvami. Hráči v ní budou moci prožít druhý výpad Němců na Moskvu v listopadu roku 1941, a to jak z perspektivy jejich, tak i sovětské armády. Co se týče nového nástroje pro editaci map, ten vám umožní rozsáhle pozměnit kteroukoliv z existujících misí i map kampaně, včetně změny umístění a vzhledu objektů (budov, stromů, příkopů, poškozených vozidel, pevností, aj.)

Mimochodem, pro nadšence, kteří rádi soutěží, připravila společnost Battlefront.com soutěž o nejlepší video, které se vám podaří pořídit při hraní Theatre of War, zachycující nějaký hodně výjimečný moment. Video bude třeba poslat na YouTube kanál Battlefrontu (viz zde), kde o nich budou hlasovat sami uživatelé. Z deseti nejlepších pak zástupci Battlefront.com a 1C vyberou jedno, jehož autor získá nejvyšší cenu - letenku do Moskvy, kde se setká s tvůrci hry. Cena zahrnuje mj. také případnou pomoc při vyřízení víza či ubytování v pěkném hotelu (až dvě noci). Jinak autoři všech deseti nejlepších videí získají tematické plakáty a trička, které budou mít šanci vyhrát i hlasující. A když už jsme u těch videí, mrkněte na tříminutový renderovaný intro filmeček:


Theatre of War intro - stažitelná verze (25 MB, 480x368)
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články