Oznámení střílečky Alliance of Valiant Arms
zdroj: tisková zpráva

Oznámení střílečky Alliance of Valiant Arms

4. 6. 2009 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Evropská unie válčí s Ruskem na enginu Unreal Engine 3 - a to celé zcela zdarma.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva E3 s sebou vedle her ze stájí klíčových hráčů každoročně přináší i neprávem opomíjená oznámení od menších firem. Jedno z nich je fakt, že původem jihokorejská střílečka Alliance of Valiant Arms od vývojářů z Red Duck se chystá i na euroamerický trh a že si ji budete moci zahrát úplně zdarma; jediné zpoplatnění budou představovat jednotlivé mikrotransace. Ještě nejste zaujati? Tak pozor, tahle hra poběží na Unreal Engine 3.

Hra vás vezme do fiktivního konfliktu v blízké budoucnosti, kdy spolu zápasí na jedné straně Evropská unie v čele s Francií a Velkou Británií (Sarkozyho cameo se nevylučuje), na druhé ruská federace. Později se do celé věci připlete i Německo a Spojené státy z jedné strany, z druhé Čína a zbytek si jistě dokážete představit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hrát se bude po kolech, kdy si na začátku vyberete jednu ze tří tříd. Point Man bude fungovat na bázi inženýra a průzkumníka, schopného rychlého pohybu a už ne tak účinné palby. Rifleman zastane obyčejného vojáka, slušně vyzbrojeného a běžně odolného, a trojici pak doplní ostřelovač. U každé z nich bude na výběr řada zbraní i spousty doplňujících předmětů. Jednotlivé mapy budou zasazeny do městských prostor silně inspirovaných evropskými metropolemi, což rozeznáte podle architektury a snad i některých skutečných budov.

Alliance of Valiant Arms vyjde koncem roku pro PC a jak bylo řečeno výše, ke stažení bude zcela zdarma, platit se bude jen mikrotranskacemi za další zbraně, předměty atd.
zdroj: IGN

levis

Nejnovější články