Oznámení špionážní akce Death to Spies 2
zdroj: tisková zpráva

Oznámení špionážní akce Death to Spies 2

24. 3. 2009 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Sovětský kontrarozvědčík ze Směrt Špionam se vrací ve vylepšené podobě.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva U příležitosti GDC '09 vývojáři z Haggard potvrdili dřívější spekulace o tom, že pracují na pokračování dva roky staré third-person stealth akce Death to Spies, které ponese podtitul Moment of Truth. Opět se v ní zhostíte kapitána čtvrté divize sovětské kontrarozvědky, Semiona Strogova, abyste s ním ve jménu Směrt Špionam řešili ještě nebezpečnější a zapeklitější mise.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Mezi ty se bude tentokrát počítat identifikování nepřátelských civilistů a vojáků, vraždění západních agentů i vysokých důstojníků Wehrmachtu. Strogov se navíc od prvního dílu přiučil novým kouskům a také bude umět používat další zbraně nebo vozidla. Z lokací zavítáte do východní i západní Evropy, na půdu britskou i americkou a pochopitelně na území bývalého Sovětského svazu. Autoři dále slibují vylepšený interface, hezčí textury, nový bumpmapping nebo HDR grafiku.

Pro spuštění hry vám bude stačit Pentium 4 nebo Athlon XP na frekvenci 2-2,4GHz (ideálně 2,8GHz) a grafická karta GeForce5700, příp. Radeon 9800 s 128MB paměti - optimálně však GeForce 7800, resp. Radeon 1600 s dvojnásobkem paměti.

Death to Spies: Moment of Truth vyjde u 1C letos na podzim pro PC.
zdroj: FirstShowing

levis

Nejnovější články