Oznámení Dominions III a Truckers Tycoon
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Dominions III a Truckers Tycoon

19. 10. 2004 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Hardcoroví hráči strategií jistě uvítají informaci, že se chystá další pokračování série Dominions vývojářů ze Shrapnel Games a Illwinter Game Design.

Dominions III má být přímým pokračováním Dominions II: The Ascension Wars a poběží na stejném, osvědčeném základu. Samozřejmě bude oplývat řadou změn a vylepšení, a to i takovými, které navrhli sami fanouškové této série. Jiné jsou z hlav samotných vývojářů. Těšit se tedy můžete na několik nových národů, úplně nový interface (jednodušší), náhodný generátor map, nová pozadí bitevních polí, a mnoho dalšího. Termín vydání nebyl přesně stanoven. Hra prostě vyjde, až bude hotová. Předpokládá se ale, že pokud se nevyskytne nějaký nečekaný problém, mohlo by k tomu dojít někdy v druhé polovině příštího roku. Dominions III si přitom budete moci zahrát na systémech Windows, Macintosh a Linux (Solaris prý už podporován nebude).

Ruská vývojářská společnost Nikita Interactive pro změnu oznámila vývoj svého nového projektu, pracovně pojmenovaného Truckers Tycoon. Má to být nová ekonomická strategie, která hráče postaví do role vlastníka přepravní firmy. Obsaženo zde bude vše, co k vedení takového podniku patří. To znamená, že budete muset zvládnout management zaměstnanců i zboží, zkoumat a realizovat různé plány pro rozvoj vaší společnosti, čeká vás i strategické obchodní plánování, neustálé zdokonalování vozového parku, a vůbec řešení nejrůznějších problémů a situací, které mohou v této oblasti podnikání nastat. Kdy bude hra vydána, zatím oznámeno nebylo.

zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články