Na stopě v Art of Murder Cards of Destiny
zdroj: tisková zpráva

Na stopě v Art of Murder Cards of Destiny

7. 7. 2009 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Mladá vyšetřovatelka z FBI vs psychopatický vrah, kdo nakonec uspěje?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Polské studio City Interactive ohlásilo na listopad příchod další hry jménem Art of Murder, nyní s podtitulem Cards of Destiny. Opět se bude jednat o detektivní adventuru, kde bude v hlavní roli mladá vyšetřovatelka Nicole Bonnet z FBI. A opět půjde o titul cílený na PC hráče, kteří si tu snad - po nepříliš povedeném Art of Murder: FBI Confidential a následném Hunt for the Puppeteer - budou moci spravit chuť.

Art of Murder: Cards of Destiny má nabídnout temný příběh s řadou zvratů, který začne otevřením balíčku, v němž Nicole nalezne komplikované logické puzzle. Půjde přitom o zásilku od sériového vraha, který tu s hlavní hrdinkou rozehraje zvláštní partii. Při sledování stop se dostanete do různých koutů USA, kde vás mají čekat detailně prokreslené exteriéry a interiéry. A tady pak hledání a sbírání důkazů a řešení rozličných rébusů, které by mohly být vodítkem pro nalezení a následné zatčení psychopatického zabijáka ještě předtím, než si vyhlédne další oběť.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Takže na závěr malá rekapitulace. Detektivní adventura Art of Murder: Cards of Destiny se objeví letos v listopadu na PC a snad nám tady tvůrci dovolí zapomenout na předchozí díl.
zdroj: WP

mart

Nejnovější články