Line of Sight: Vietnam od tvůrců Deadly Dozen
zdroj: tisková zpráva

Line of Sight: Vietnam od tvůrců Deadly Dozen

29. 1. 2003 20:50 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Při brouzdání stránkami vydavatelské společnosti Infogrames můžete mimochodem narazit na zatím neznámý titul s názvem Line of Sight: Vietnam.

Jak jste správně pochopili, jde o další hru z rodiny akcí inspirovaných neblaze proslulou válkou ve Vietnamu. Jeho vývojem se zabývá vývojářský tým nFusion Interative, od něhož pocházejí dva tituly ze série Deadly Dozen. O datu vydání zatím není nic známo, ale v naší galerii už můžete vidět několik prvních screenshotů v nízkém rozlišení.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Line of Sight: Vietnam se bude odehrávat v inkriminovaném roce 1968, kdy začaly americké Special Forces přidělovat vojenským jednotkám na vietnamské frontě specialisty na ostřelování, aby tím podpořili pokračující pozemní operace. Na tyto cvičené muže se dalo spolehnout zejména při přesunech jednotek, výzvědných akcích i přepadání VietCongu. Samozřejmě, že se sílícími boji se poptávka po takových talentovaných lidech zvyšovala. Jejich úspěch je závislý na pušce, cíli a čisté zorné linii.

Jak asi tušíte, roli jednoho talentovaného ostrostřelce - příslušníka Zelených baretů - budete muset zastat přímo vy, hráči. Vaším úkrytem, ale i hrobem se může stát dusivá vietnamská džungle, ve které budete čekat na svou příležitost předvést, co ve vás je. Hra vás vybaví 10 různými zbraněmi včetně těch, které budete moci sebrat nepřátelům. Potrápí vás rovněž rozmary počasí, hustá vegetace a nalíčené pasti. Zahrát si budete moci také s přáteli v multiplayerové hře přes LAN i internet.

ko

Nejnovější články