Létající vozíky v Thrillville: Off The Rails
zdroj: tisková zpráva

Létající vozíky v Thrillville: Off The Rails

6. 7. 2007 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nedávno ohlášené pokračování strategie se zábavním parkem nazvané Thrillville: Off the Rails vám dovolí postavit dohromady dvacet tzv.

“Whoa Coasters”, horských drah, na které vlezou jen silné povahy. Jednotlivé jízdy budou totiž navzájem propojeny, vozíky budou skákat vzduchem jako dělové koule, létat skrz ohnivé kruhy apod. Například v atrakci nazvané Hotrod Stunt vozíčky za příspění nitra v kolejích přeskočí chybějící kus trati. Kdo sedne na Pendulizer, musí zase být připraven, že těsně před chybějící kolejí vozík popadne obrovský jeřáb, otočí ho dokola a potom s ním mrskne zpět na trať.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Off the Rails dohromady obsáhne stovku misí v singleplayeru a čtyřiatřicet scénářů pro více hráčů, přičemž tentokrát se autoři soustředí i na sociální stránku fungování parku a v rámci kampaně dokonce i na konverzační dialogy s hosty. Celý areál jinak budete moci stylizovat do patnácti různých podob (Winterville, Spaceville, Battleville aj) a kdo by se přesto nudil, bude si moci zkrátit čas různými minihrami (boxovacími roboty, 2D hopsačkou či opičími mlátičkami). Výsledky každé z nich budou zapsány v žebříčku na Xbox Live.

zdroj: Archiv


stažitelná verze (27 MB, 480x360)

DS verzi Off the Rails s podporou dotykového ovládání vyvíjí DC Studios, samotnou hru pro PC, X360, Wii a PS2 jinak autoři jedničky neboli Frontier Developments. Pokud se již nemůžete dočkat října, kdy nový Thrillville vyjde, doporučujeme vám prohlédnout si nově spuštěnou homepage.
zdroj: WP, homepage

levis

Nejnovější články