Land of the Dead: Road to Fiddler's Green
zdroj: tisková zpráva

Land of the Dead: Road to Fiddler's Green

18. 8. 2005 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

A máme tu další novou hru.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Tentokrát jde o hororovou first-person střílečku inspirovanou novým filmem George A. Romera Land of the Dead, čili Země mrtvých, který měl premiéru 24. června tohoto roku. Hra se jmenuje stejně (ovšem nepleťte si ji s dříve oznámenou Island of Living Dead), navíc však nese ještě podtitul Road to Fiddler's Green. Těšit se můžete na strašlivé dobrodružství, při němž vám půjde o holý život. Nepřáteli budou pochopitelně hordy zombíků.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Land of The Dead: Road to Fiddler's Green je vyvíjena týmem Brainbox Games s využitím technologie Unreal Enginu. Slibuje děsivou atmosféru podpořenou ještě děsivějšími efekty a poutavý příběh zahrnující i některé klíčové lokace z filmu. Děj je rozprostřen do 20 levelů a zavede vás do oblasti, která bylo zamořena epidemií zombií, jež vraždí vše živé, co se kde hne. Vy budete mít za úkol tyto kreatury bez kompromisu likvidovat a přitom se dostat do údajně posledního útočiště živých lidí, které se má nacházet ve městě Fiddler's Green.

Po ruce budete mít všemožné zbraně pro boj zblízka i na dálku, od baseballové pálky, lopaty či požárnické sekyrky, po odstřelovací pušku či M16. Ve vývoji jsou verze pro PC a Xbox. Počítat můžete i s multiplayerem s deseti mapami a čtyřmi herními módy až pro osm hráčů (vč. Deathmatch, Capture the Flag, Invasion), v jejichž rámci budete moci při snaze o vymýcení zombií bojovat buď s nebo proti jiným lidem. Vydání je naplánováno na letošní říjen.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články