Kočičí bůh uvádí 3. obsahový update pro The Secret World
zdroj: tisková zpráva

Kočičí bůh uvádí 3. obsahový update pro The Secret World

27. 9. 2012 13:39 | Preview | autor: Petr Poláček |

Ve včerejším podcastu jsme sice nechali velmi obšírně a podrobně hovořit Karla výhradně o Guild Wars 2, ale zmínka padla i o The Secret World, pár týdnů staré onlineovce od Funcomu. Ta možná netrhá rekordy prodejnosti či hranosti, ale po počátečním bububu, že se jí moc nedaří, se situace uklidnila a zdá se, že společně s tím se na plné obrátky rozeběhl i proces vývoje nového obsahu. Druhý update se tak ještě možná mírně opozdil, ale ten třetí, ten už je venku. Co hráčům The Secret World přináší?

Vedle spousty oprav, které si naštudujte sami na tomto místě, přinese třetí update s podtitulem Cat God dvě nové mise. Binding vás zavede do Města slunečního boha v Egyptě a bude to údajně monumentální vyšetřovací mise, prý jedna z nejobtížnějších ve hře. Další nová mise Dogs of War vás potom zatáhne do konfliktu mezi upíry a vlkodlaky, ze kterého musíte vybruslit nejenom použitím mozku, ale i svalů. Tím hlavním, co však třetí update pro TSW přinese, je první sezónní event.

Ten poběží od konce října do prvního týdne listopadu a uvede novou hrozbu pro celé universum The Secret World, jak se praví na homepage. Tou hrozbou bude asi kočičí bůh, podle něhož se update jmenuje a společně s ním do hry přibydou nové lokace, nové mise, nové kostýmy, monstra, peti – prostě od každého něco. A to se počítá, co říkáte? Respektive, hrajete The Secret World ještě vůbec?

Nejnovější články