Jízda nočním velkoměstem v Midnight Club II
zdroj: tisková zpráva

Jízda nočním velkoměstem v Midnight Club II

30. 6. 2003 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Někdy tento týden by se měla začít prodávat konečně i PC verze závodního titulu Midnight Club II, vyrobeného společností Rockstar San Diego.

Projekt, jako je tento, vám ale narozdíl od jiných, klasických závodních her poskytne mnohem více volnosti, asi tak jako např. Midtown Madness nebo první díl Midnight Club. Své řidičské umění budete moci uplatnit v ulicích tří velkých měst - Los Angeles, Tokio a Paříž. Ta budou plná života a skýtat řadu příležitostí, jak nějakého závoduchtivého nadšence vyzvat k ilegálnímu souboji na rychlých kolech a bez pravidel.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Pokud navíc patříte k milovníkům destruktivních závodů, Midnight Club II se vám bude možná také líbit. Svůj vůz totiž budete moci totálně zničit, nicméně hra vás vybaví novým a závody tak budou moci v klidu pokračovat. Titul rovněž disponuje novou AI soupeřících závodníků. Co se grafiky týče tvůrci rovněž udělali kus práce. Hráči si navíc budou moci do hry nahrát i své vlastní MP3 a podobně jako ve Vice City je pak poslouchat na některé herní radiové stanici.
zdroj: PC.IGN

korg

Nejnovější články