Hra Tunnel Rats podle filmu o válce ve Vietnamu
zdroj: tisková zpráva

Hra Tunnel Rats podle filmu o válce ve Vietnamu

26. 7. 2007 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Americký uprchlík ze zajateckého tábora za války ve Vietnamu čistí podzemní tunely, ztrácí duševní zdraví a sbírá uši nepřátel.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Němečtí vývojáři z Replay Studios chystají temnou FPS Tunnel Rats podle posledního filmu režiséra Uwe Bolla, nechvalně proslulého béčkovým zfilmováním několika herních titulů (Alone in the Dark, Bloodrayne). Hlavními hrdiny budou tentokrát “tunelové krysy”, speciální komanda amerických vojsk za války ve Vietnamu, která měla za úkol čistit nepřátelské podzemní tunely. Vaše postava na začátku uprchne ze zajateckého tábora a vydá se na strastiplnou pouť údolími a džunglí, kde postupně ztratí veškeré ideály a později zešílí. Podíváte se především do provincie Cu či, kde dodnes pod zemí leží důkladně maskovaných a pastmi opředených zhruba dvě stě kilometrů tunelů.

Ve hře si vyzkoušíte na tucet zbraní v deseti úrovních podle filmu. Kromě všudypřítomné střelby po nepříteli budete dostávat jiné úkoly: plížit se černočernou tmou v tunelech, přepadat vojáky Vietcongu ve spánku, ničit pasti, čistit chodby plamenometem nebo dokonce sbírat uřezaná ucha protivníků. Všechny postavy se budou podobat skutečným hercům, mezi nimiž bohužel chybí hvězdy, a hru doprovodí filmový soundtrack od Jessicy de Rooij. Tunnel Rats poběží na Replay Enginu (jako Sabotage) a vyjde pro PC a X360 příštím rokem v době premiéry filmu.

zdroj: GameDaily, Kotaku

levis

Nejnovější články