Gothic III ještě není hotova, vývoj pokračuje
zdroj: tisková zpráva

Gothic III ještě není hotova, vývoj pokračuje

21. 9. 2006 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

I když se minulý týden objevila informace o tom, že vývoj očekávané fantasy RPG Gothic III skončil a její matrice byla odeslána do lisovny, dnes se na oficiálních stránkách hry objevila zpráva s nadpisem "Gothic III ještě není gold, vývoj stále pokračuje".

Gothic 3 zdroj: tisková zpráva Její autor (člen Piranha Games) v ní uvádí, že kvůli jakýmsi problémům, které se dodatečně ve verzi poslané na rozmnožení projevily, se vývojáři rozhodli vyrobit nový "goldmaster". A co můžeme zatím říci s jistotou, že v tuto chvíli práce na něm ještě probíhají.

Update - Dle dnešního odpoledního prohlášení (thx El Kamil) community managera JoWooDu na oficiálním fóru JW, Johanna Ertla, nabyla celá aféra až nepochopitelně velkých rozměrů. To hlavní hned na začátek: datum vydání, 13. října, stále zůstává a rozhodně ho nikdo nemá v úmyslu měnit. Jde jen o to, že se objevilo ještě několik bugů, které se v současnosti vylaďují a v den D prý dostanete do rukou naprosto zoptimalizovanou hru (ačkoliv onoho třináctého by měl hned vyjít i první patch).

zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články