Fatherdale: The Guardiance of Asgard info
zdroj: tisková zpráva

Fatherdale: The Guardiance of Asgard info

1. 11. 2001 9:26 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Znáte-li dobře severskou mytologii nebo pokud pravidelně sledujete okolo 14.hodiny na TV Nova příběhy slavného Herkula, kde se tato problematika také objevuje, určitě Vám nebude cizí děj nové ruské RPG/strategie/adventura s názvem Fatherdale: The Guardiance of Asgard.

Stručně pro ty, kteří netuší, co to má společného se severskou (konkrétně norskou) mytologií - Asgard, je jedním z devíti míst, kde přebývají severští Bohové (něco jako Olymp v Řecku). Toto místo patří Bohům válečníků, především pak nejvyššímu Odinovi. Je středověk, píše se rok 1072 a na severu zuří válka mezi Bohy a jejich dávnými nepřáteli. Vy jako jeden z mála nesmrtelných hrdinů, Reinar, střežíte prastarý artefakt vědění. Přes 150 unikátních postaviček (nenajdete prý ani jedno dvojče), mnoho zajímavých věcí v inventáři, více než 60 různých lokací - bažiny, lesy atd. Celý svět budete mít na prozkoumání, celý svět budete chránit a pro celý svět také zemřete. Zaplatíte za každé slovo, které vyslovíte.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Sedm plnohodnotných epizod s mnoha odlišnými styly a žánry budete muset projít, než se setkáte s tím skutečným nepřítelem. Fatherdale bude hra velkých možností, napětí a překvapení. Ruská firma Snowball Interactive v současné době jedná s mnoha vydavateli a předpokládá vydání hry někdy v prosinci tohoto roku. Pro vážné zájemce jsou na oficiálních stránkách hry připraven trailer a pár krátkých videií, v nichž dojde k zajímavému setkání s pocestnými zloději. Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články