E3 - Tomb Raider: The Angel of Darkness info
zdroj: tisková zpráva

E3 - Tomb Raider: The Angel of Darkness info

21. 5. 2002 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Úterní podvečer Vám mohou zpříjemnit také nové obrázky z připravovaného návratu božské Lary Croft ve hře Tomb Raider: The Angel of Darkness vznikající ve spolupráci Core Design a Eidos Interactive.

Vydání tohoto akčního titulu se plánuje na listopad 2002 pro PC i PS2.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Jak jsme Vás již několikrát v minulosti informovali, už nepůjde zdaleka o tutéž Laru Croft, jakou ji znáte ze starších her. Přeci jen ji "smrt" trochu poznamenala. Nepůjde pouze o mnohem lepší grafické zpracování hry, v Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness se Lara stane lovcem i lovenou zvěří, přičemž se bude muset spolehnout na svou inteligenci, schopnosti, jež budete moci v průběhu hry dále zdokonalovat, a také nový náboj vyvřelý z Lařiných vnitřních démonů. Navíc se setkáte ještě s jedním hrdinou - Kurtisem Trentem. V The Angel of Darkness se Lara bude často setkávat i s dalšími postavami, s nimiž bude v zájmu svého poslání muset komunikovat.

Hra je postavena na úplně novém enginu, který dokonale využívá síly posledních grafických karet pro PC i PS2, podporuje tedy jak detailní grafiku, různé efekty, tak právě vzájemnou interakci postav. Značně je vylepšen také animační systém - oproti "ubohým" 25 animacím Lary ve starších hrách se zde předvede více než 180 velmi plynulých animací. Očekávat můžete také zcela nový ovládací systém umožňující mnohem intuitivní a přímé ovládání hlavní postavy.
zdroj: PR

ko

Nejnovější články