Destrukce města s Warmonger zdarma ke stažení
zdroj: tisková zpráva

Destrukce města s Warmonger zdarma ke stažení

28. 11. 2007 21:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Plná verze apokalyptické FPS na Unreal Enginu 3 sloužící k zviditelnění přídavné karty PhysX.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Další (jedna z posledních?) příležitost k zviditelnění fyziky počítané přes přídavný hardware. Společnost NetDevil po několika betách a odkladech vypustila plnou verzi Warmonger: Operation: Downtown Destruction, apokalyptické FPS na Unreal Enginu 3. Stejně jako CellFactor jde o takovou propagační hru na kartu AGEIA Physx. Ta se navzdory zlevnění na 100 dolarů pořád moc nerozšířila, jelikož hlavní hráči průmyslu i přední vývojáři pořád podporují raději jiná řešení fyziky.

Warmonger, který ve velikosti 458 MB stahujte z Tiscali, GH či dalších mirrorů na homepage, obsahuje pět multiplayerových levelů. Narozdíl od jiných her s předpřipravenými animacemi probíhá zdejší demolice městských domů, stěn či stropů dynamicky, čímž si můžete např. otevřít novou cestu a sami ovlivnit hratelnost.

zdroj: Archiv


Warmonger trailer (září 2007)

Splňujete-li abnormálně vysoké HW nároky (Intel Core 2 Duo E6400 s 2 MB L2 Cache, 2 GB RAM, grafická karta GeForce 7900), spustíte hru i bez PhysX karty, ale pouze s ní dosáhnete propracovanější a plynulé destrukce prostředí včetně speciálních efektů. Více o vlastnostech Warmongera v našem archivu.
zdroj: homepage

jd

Nejnovější články