Cross Racing Championship - závodění jako v reálu
zdroj: tisková zpráva

Cross Racing Championship - závodění jako v reálu

25. 7. 2004 11:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Cross Racing Championship je názvem chystané hry od maďarského studia Invictus, mezi jehož projekty najdeme třeba Insane nebo Street Legal Racing.

V Cross Racingu dostanete stejně jako v SLR na výběr osm vozidel, další modely by ale měly jít do hry stáhnout z interentu. Ačkoliv všechna vozítka budou čtyřkolová, pomocí speciální sady nástrojů si budou moci šikovnější hráči vytvořit i modely 16ti-kolových mašin. Každý automobil navíc půjde uživatelsky upravovat, takže budete moci měnit jeho charakteristiky v různých oblastech. Cross Racing by měl celkově nabídnout cca 60 tratí s různými druhy povrchů (led, písek a další). Jak budou které vypadat, můžete vidět na starších i nových screenshotech.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hlavní předností hry má být vysoká míra realističnosti v chování vozů, samozřejmostí bude i model poškození (škrábance na karosérii, deformace různých částí, jejich upadávání atd.). Hodně úsilí ve studiu Invictus věnovali též vývoji skutečně inteligentní AI. Vaši protivníci se budou v průběhu hry vyvíjet a zdokonalovat, aby se vám ve finálě mohli stát skutečnou výzvou. Součástí titulu by měl být také multiplayer. V současné době je prý Cross Racing Championship již z 80% hotov, zatím pro něj však oficiálně nebyl ohlášen žádný vydavatel. Jeho dokončení a uvolnění očekáváme letos na podzim.

kate

Nejnovější články