Akční automobilové online klání s Upshift StrikeRacer
zdroj: tisková zpráva

Akční automobilové online klání s Upshift StrikeRacer

4. 7. 2007 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Letos v srpnu spustí společnost Gala-Net Inc.

novou multiplayerovou onlinovku vývojářů nChanel. Hra se jmenuje Upshift StrikeRacer, z čehož už samo o sobě celkem jasně vyplývá, že se bude jednat o titul závodní. Bez zajímavosti ale jistě není ani fakt, že jeho hraní online bude zdarma.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ale nejsou závody jako závody. V Upshift StrikeRacer budou vedle rychlých moderních aut hrát svou roli také nejrůznější zbraně. Děj hry se má odehrávat v blízké budoucnosti. Adrenalinové automobilové souboje známé jako StrikeRacing budou mít původ v Triumph City a brzy se stanou více než pouhým sportem. Bude to životní styl, v jehož rámci patří naleštěné sexy káry a pořádná zbraň neodmyslitelně k sobě. Vy budete v Triumph City nováčkem a vybudovat si zde respekt nebude jen tak.


Upshift StrikeRacer vám dá na výběr z několika různých herních módů. Ač je tento projekt prezentován jako multiplayerový (zejména kvůli velké podpoře komunity hráčů a její vzájemné interakce, kdy si hráči budou moci zakládat kluby, posílat fotky, videa, sdílet blogy, atd.), vyskytnou se mezi nimi i singleplayerové módy. Konkrétně si budtee moci vyzkoušet například Team versus Team, Time Attack (kde otestujete své schopnosti v závodě s časem), Racing (až osm hráčů se pokusí zajet nejlepší čas) a samozřejmě StrikeRacing (kde si s ostatními porovnáte nejen řidičské schopnosti, ale i arzenál). Více viz oficiální stránky.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články