Air Conflicts: Secret Wars si bere na mušku obě světové války
zdroj: tisková zpráva

Air Conflicts: Secret Wars si bere na mušku obě světové války

1. 12. 2010 15:58 | Preview | autor: Petr Poláček |

Letecké arkády nejsou nikterak nedostatkovým zbožím, přesto se německý vydavatel bitComposer rozhodl obohatit trh o další kousek zvaný Air Conflicts: Secret Wars (že by pokračování letecké arkády Air Conflicts - recenze - z roku 2006?). Specialitou hry má být široký tematický záběr, protože hra hodlá v 50 misích obsáhnout zajímavé bitvy a situace z 1. i 2. světové války naráz.

Vývoj hry má na starosti tým Games Farm, který do hry vecpal 16 letadel a sedmičku kampaní o již zmíněném počtu 50 misí různého charakteru: od vyloženě akčních až po doprovodné a kontrolní mise. Jako inspiraci použili tvůrci reálné bitvy z obou válek, ve většině z nich vás postaví na stranu vzbouřenců či partyzánů v Jugoslávii, v Polsku, ve Francii, ale i v Sovětském svazu.

Přestože Air Conflicts: Secret Wars bude arkáda, nemá cenu si nalhávat, že ne, nabídnou tvůrci dva profily ovládání: jednoduchý pro vyloženě arkádový zážitek ze hry, kdy se bude libovolné letadlo ovládat i poslepu a k tomu trošku složitější, který vám nabídne větší kontrolu nad jednotlivý manévry ve vzduchu.

Další informace o hře hledejte na homepage firmy BitComposer.

 

Nejnovější články