Adventura Book of Unwritten Tales Critter Chronicles
zdroj: tisková zpráva

Adventura Book of Unwritten Tales Critter Chronicles

6. 10. 2009 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jak se hrdina seznámil se svým chlupatým přítelem?

Němečtí vývojáři z King Art Games již pilně pracují na pokračování své adventury The Book of Unwritten Tales: The Critter Chronicles. Sami tvůrci mají problém říct, jestli půjde o plnohodnotné pokračování - tomuhle označení se totiž tak trochu brání - nebo datadisk, což se ale zdá skoro jako hanlivé označení.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zkrátka, původní hra se rozroste o zbrusu novou epizodu kapitolu: bude to jediný a poslední "datadisk", k jehož pochopení nebo hraní nebudete potřebovat znát původní hru. Příběh má vyprávět o tom, jak se hrdina Nate seznámil se svým chlupatým přítelem Critterem. A začne na vzducholodi Mary, kde Nate v kartách porazí skřetího lovce lidí Ma'zaze, dostane se s ním do následné rvačky a nakonec bojuje o holé přežití.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Nate se ze vzducholodi ale přecejenom nějak dostane a skončí v pustinách Northlands, kde dojde právě k seznámí s Critterem. A nejenom s ním, ale rovnou celým klanem těchto potvor, které jsou momentálně v ohrožení života a nutně potřebují pomoc. A jako by to nestačilo, u fanoušků hry oblíbený chlupáč Critter se navíc záhy zamiluje do dcery náčelníka...

The Critter Chronicles obsáhne celkem pět podkapitol, kdy si jednu zahrajete za Crittera, druhou za Natea a v těch třech zbývajících zůstane jen na vás, která ze dvou postaviček vám bude milejší. Tvůrci slibují, že rozšíří rejstřík Critterův gestických výrazů a přidají mu nové obličejové animace. A těšit se můžete i na dvě úrovně obtížnosti.

The Book of Unwritten Tales: The Critter Chronicles vyjde začátkem příštího roku pro PC.
zdroj: Adventure Gamers

levis

Nejnovější články