Above vás pošle v malém letadýlku vstříc velkým zážitkům v zatopeném světě
zdroj: tisková zpráva

Above vás pošle v malém letadýlku vstříc velkým zážitkům v zatopeném světě

6. 4. 2018 10:21 | Preview | autor: Václav Pecháček |

Stejně jako ne každá vojenská hra musí být Arma, ne každý titul s letadly musí být Flight Simulator. Sympatická akční adventura Above se k létání staví dost netradičním způsobem a propojuje ho se silným příběhem a lahodnou audiovizuální stránkou. Vaším cílem je létat po zatopeném světě, přistávat na ostrovech, sbírat suroviny, objevovat zajímavosti, bojovat s piráty a jednoho dne snad i najít svého ztraceného bratra. Ale pozor na to, co číhá pod hladinou.

Hlavní hrdinka Mary, talentovaná mladá pilotka, která musela utéct z rybářské vesnice a vydat se na zakázanou pouť do vnějšího světa, si své putování umí užít. V její kůži se můžete bavit různými triky a akrobatickými kousky, prolétat pod mosty a skrz uzoučké skalní průrvy, a to z perspektivy, která by neměla přivodit nevolnost ani lidem, co letadla a létání za běžných okolností bytostně nesnáší.

Byl by to zkrátka moc příjemný výlet, kdyby se nádhernými modrými vodami neproháněly hrozivé nestvůry a kdyby někde za obzorem neexistovalo zlo, které jednoho kvapně se blížícího dne pohltí celý svět. Mary se musí připravit na veškerá možná nebezpečenství, například právě tak, že nasbírá různé materiály a vylepší si jimi své roztomilé červené letadýlko.

zdroj: Archiv

Postapokalyptická (nebo snad pořád ještě preapokalyptická?) společnost je rozdělená na různé soupeřící frakce, co si pro sebe chtějí urvat všechno to šťavnaté dříví a shnilé chaluhy, co vyplaví oceán. Pomůžou vám? Hodí vám promáčenou kládu pod nohy? To nejspíš ovlivníte vy sami tím, jak se k nim zachováte.

Above vyjde někdy počátkem příštího roku a pro blížící se herní konference jsou připraveny hratelné ukázky. Už brzo se tak možná o Mary a jejím letu do neznáma dozvíme víc. Prozatím je nutné doufat, že dopadne lépe než nešťastná Amelia Earhartová.

Nejnovější články