18 Wheels of Steel Extreme Trucker info
zdroj: tisková zpráva

18 Wheels of Steel Extreme Trucker info

6. 10. 2009 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Český simulátoru řidiče náklaďáku vás vezme k troskám letadla nebo zamrzlému jezeru. + TRAILER

Čeští vývojáři ze SCS Software nedávno vydali první trailer ze své nové budgetové hry 18 Wheels of Steel: Extreme Trucker, tedy nástupce již několikadílné série simulátoru řidiče kamionu. Uvidíte v něm jízdu žluté kolony cisteren, jízdu po sněhu včetně zapadávání vozů hluboko do ledu, ale třeba i spěch po uzounké cestě na horském srázu nebo příjezd k ztroskoatenému letadlu. Opravdu, vypadá to dost nápaditě, jak ostatně můžete posoudit sami:


Co se samotné hry týče, ta slibuje přes pětadvacet různých kamionů a třicet druhů nákladů, které budete muset převážet přes ty nejnebezpečnější terény: zamrzlou vozovku, poušť i skrze džungli. Máte si také dávat pozor, abyste neúspěchem nepříšli o své místo předního truckera, protože dostat se zpět na vrchol asi nebude jen tak.

Pro hraní prý budete potřebovat alespoň procesor o frekvenci 2.2GHz (= nebo kterýkoliv dvoujádrový), 1GB operační paměti a 256MB grafickou kartu, tzn. něco třídy GeForce FX či ekvivalentni ATI 9600 a výš.

18 Wheels of Steel: Extreme Trucker vychází v říjnu pro PC v USA. Podle zpráv na oficiálním webu mají autoři již dohodlou i plnou lokalizaci pro ČR a Slovensko.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články