Zbav se staré konzole a odnes si nový PlayStation 5 už za 10 790 korun!
zdroj: JRC

Zbav se staré konzole a odnes si nový PlayStation 5 už za 10 790 korun!

8. 3. 2023 9:57 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Na nový PlayStation 5 už nemusíš čekat v pořadníku. Stačí se podívat k JRC nebo Smarty.cz. Na jejich e-shopech i každé z 35 prodejen je totiž skladem! A když využiješ nového trade-in programu a doneseš k odkupu starou konzoli, můžeš si novou PS 5 odnést domů už za 10 790 korun.

Trade-in konzole funguje jednoduše. Na prodejnu stačí donést starý PlayStation 4. Prodejce ho odkoupí a sníží cenu u nové konzole PlayStation 5, která se může dostat až na 10 790 korun (v případě odkupu PlayStation 4 Pro). „Není potřeba si nic předem domlouvat online, posílat fotky a popisovat stav staré konzole. Stačí, když zákazník přinese starou konzoli na prodejnu a záhy odejde s novým strojem,“ dodává za Smarty a JRC Petr Kratochvíl. Cenu za novou konzoli si můžou zákazníci vylepšit ještě víc – stačí donést k odkupu dohrané hry. 

Jako dárek za nákup si zákazník navíc odnese 1 000 korun jako bonus na PlayStation Store, který může použít na pořízení nových her přímo v PS Store, anebo na vyzkoušení služby PlayStation Plus Extra nebo Premium. 

Přechod z PS4 na PS5 je jednoduchý. Stačí si přes cloud stáhnout veškerá uložená data, hry z PS4 si hráči zahrají bez problému i na konzoli nové generace. Část z nich dostane navíc nové funkce a vylepšenou grafiku.

Seznam všech prodejen a výdejních míst najdeš zde: https://www.jrc.cz/Prodejny

jerc ps5 zdroj: JRC

Nejnovější články