Staňte se lovnou zvěří v epické deskovce Nemesis inspirované kultovními horory s vetřelci
zdroj: tisková zpráva

Staňte se lovnou zvěří v epické deskovce Nemesis inspirované kultovními horory s vetřelci

10. 10. 2019 16:17 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Vypadalo to jako každé další probuzení z dlouhé hibernace. Až na to, že Fred předtím neměl v hrudníku obrovskou díru. Něco je špatně. Ze servisních šachet slyšíme zvuky, ze kterých mrazí. Zdá se, že motory neběží a kdo ví, jestli stále míříme na Zemi. Nemáme moc času, nepřítel je blízko, naše řady se ztenčují. Doufám, že se mi v tom zmatku podaří nepozorovaně spáchat ten ohavný…

1–5 hráčů | 90–180 minut | Od 12 let | česky

Nemesis je semikooperativní hra, v níž se budete v roli jednotlivých členů posádky snažit přežít na kosmické lodi infiltrované nepřátelskými mimozemskými organismy. Abyste vyhráli, musíte splnit jeden ze dvou individuálních tajných úkolů, které vám budou na začátku partie přiděleny.

Budete čelit mnoha překážkám: hordám vetřelců (jak tyto mimozemské organismy označila palubní AI), špatnému technickému stavu lodi, krutému osudu a občas i ostatním členům posádky. V některých chvílích může být výhodné s ostatními spolupracovat, ale protože jejich úkoly mohou být v rozporu s vašimi, bude nakonec důležité jen to, jak jste splnili svůj vlastní úkol – „kdo s koho“.

Hra je koncipována tak, aby přinášela mnoho vzrušujících okamžiků a náhlých zvratů, které si, doufáme, užijete, i pokud se vaše promyšlené plány zhroutí a vaše postava zahyne bídnou smrtí. Cest k takovému osudu vede mnoho. Uhoření v zamčené místnosti, dobře mířený granát bývalého kamaráda, přečíslení malými stvůrami nebo rovnou přepadení gigantickou královnou.

Hru Nemesis seženete právě teď u všech dobrých prodejců za doporučenou cenu 2 999 korun. Bližší informace naleznete na oficiálních stránkách vydavatelství Mindok, případně na Facebooku.

Nemesis zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články