Ponoř se do děje hry díky prostorovému zvuku
zdroj: tisková zpráva

Ponoř se do děje hry díky prostorovému zvuku

18. 7. 2018 10:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Moderní hraní her není jen o skvělém obraze, ale také o úžasném prostorovém zvuku. Herní konzole nové generace jako jsou Xbox One nebo Play Station 4 Pro umožní díky digitálním výstupům vytvoření kvalitní zvukové scény od klasické konfigurace 5.1 až po nekompromisní Dolby Atmos.

Hraješ rád FIFU nebo NHL? Díky prostorovému zvuku se staneš hráčem v poli. Preferuješ raději FPS střílečky jako Call of Duty či Battlefield? Ocitni se uprostřed epické bitvy s přesnými efekty výbuchů a zažij svištění kulek kolem hlavy. Nebo si vášnivý příznivce závodních her typu Forza a Grand Turismo? Užij si burácející motory a pískání gum na vlastní uši.

Když právě nehraješ, prostorový zvuk oceníš u oblíbených filmů či seriálů.

foto2 zdroj: tisková zpráva

Přijď si poslechnout prostorové ozvučení, které ti tvá konzole nabízí! U nás ve studiu si aktuálně můžeš vyzkoušet dostupnou sestavu legendární značky TANNOY nebo sestavu značky KEF v konfiguraci 7.1. Zahrát si můžeš na konzolích Xbox One X či PlayStation 4 nebo si pustit film ve 4K kvalitě s prémiovým zvukem.

Kde nás najdeš? Čerčanská 640/30, Praha 4. Pokud pojedeš veřejnou dopravou, tak jsme pár minut pěšky od zastávky Kačerov nebo u nás můžeš zaparkovat i autem přímo před budovou.

Dej nám jen prosím předem vědět, kdy dorazíš na tel: 724 902 208 nebo na info@aaaelektronika.cz

foto3 zdroj: tisková zpráva

Neváhej, přijď a poznej perfektní zvuk, ať hraješ, posloucháš či koukáš na film.

Těšíme se na tebe!

Akce platí od 1. července do 31. srpna

Více o akci na stránkách AAA Elektronika.

Nejnovější články