Na CZC.cz startuje soutěž o herní doupě s Xbox Series X a PlayStation 5
zdroj: CZC

Na CZC.cz startuje soutěž o herní doupě s Xbox Series X a PlayStation 5

18. 9. 2020 9:44 | Komerční sdělení / PR | autor: Redakce Games.cz

GEEKové z CZC.cz spouští herní kampaň Be a Gamer. Hlavním lákadlem, vedle stovek slev na herní příslušenství, je soutěž o tři herní doupata v celkové hodnotě více než 300 000 Kč. Ke každé akční gamingové objednávce navíc zákazníci dostanou dárek v hodnotě 800 Kč – Xbox Game Pass na 3 měsíce zdarma a Godlike Starter Pack.

Obě konzolová doupata míří do budoucnosti, protože nabídnou nové generace herních konzolí. Zelenému doupěti vévodí Xbox Series X, modré je zase ve znamení PlayStationu 5. U obou dvou naleznete také kompletní hráčskou výbavu – druhý ovladač, televizi, volant, herní židli a několik her dle vlastního výběru. Pochopitelně nezapomínáme ani na fanoušky osobních počítačů. Jejich doupě má hodnotu atakující hranici 150 tisíc korun. Složené je z nabušeného herního počítače CZC PC King, velkého monitoru, několika nezbytných periferií a herní židle.

Jak se do soutěže zapojit? Stačí si zakoupit libovolný kousek z nabídky Be a Gamer a doufat, že se na vás usměje štěstí.

Během Be a Gamer padají na CZC.cz ceny o desítky procent u mnoha kusů hardwaru a herních konzolí. Zvažujete upgrade celého počítače? Rádi byste monitor nebo rovnou televizi s větší úhlopříčkou? Směřujte své kroky na přehledný Be a Gamer rozcestník a určitě si v obrovském množství slev vyberete.

BaG zdroj: CZC

 

Nejnovější články