Mechanická klávesnice Yenkee ROGUE nyní zdarma s prémiovým krouceným kabelem v hodnotě 729 Kč
zdroj: Foto: CZC

Mechanická klávesnice Yenkee ROGUE nyní zdarma s prémiovým krouceným kabelem v hodnotě 729 Kč

20. 6. 2023 12:22 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Jen na CZC.cz jsme si pro vás připravili skvělý bundle mechanické RGB klávesnice YKB 3700 ROGUE, k níž zdarma dostanete prémiový kroucený kabel Yenkee YCU COIL v hodnotě 729 Kč. Okamžitá odezva, nízký zdvih, kompaktní design a možnost používat drátově i bezdrátově – to je novinka od Yenkee. 

Prémiový design v kovovém těle 

Pořádná klávesnice je základem každé dobré herní sestavy, však jde taky o hlavní způsob komunikace s počítačem. Jestliže milujete bezkonkurenční kvalitu a obrovskou univerzálnost, je tu pro vás nízkoprofilová mechanická RGB klávesnice YKB 3700 ROGUE s mechanickými spínači Gateron BrownLow-Profile. 

Yenkee Rogue zdroj: Foto: CZC

YKB 3700 ROGUE je skvělou volbou jak pro náruživé hraní, tak na pravidelné pracovní úkoly. Nízký profil, štíhlé kovové tělo a střídmá hmotnost dělá z klávesnice perfektního parťáka na jakýkoliv stůl. Kompaktní design totiž zvládl zkombinovat přítomnost všech klíčových kláves, zatímco ušetřil spoustu místa na pracovní desce.  

Dokonalá klávesnice 

Kromě výborně zpracovaného designu oceníte při používání klávesnice hlavně samotné vlastnosti. Do kovové základny byly vybrány extrémně rychlé mechanické spínače s taktilní hmatovou odezvou. Díky tomu se nemusíte obávat chyb ani při hraní, ani při psaní. Gateron Brown Low-Profile jsou zárukou nejvyšší kvality s efektivním stiskem při každém dotyku. Obrovskou výhodou je i jejich odolnost zajišťující vysokou životnost. 

Yenkee Rogue zdroj: Foto: CZC

Klávesnici je možné nastavit do posledního detailu přesně tak, jak vám bude pro hraní či práci vyhovovat. Dostupný je pokročilý program, kde nakonfigurujete vše od individuálního nastavení kláves, přes různé makro příkazy až po možnosti podsvícení. Samozřejmostí je pochopitelně i podpora mnoha profilů, mezi nimiž lze libovolně přepínat i v průběhu používání. 

Široké možnosti konektivity a prémiový kabel zdarma 

Potěší i nabídka variant pro připojení klávesnice – první možností jebezdrátové spojení s minimální latencískrze 2.4G díky přiloženému donglu. Další variantou je Bluetooth připojení až ketřem zařízením najednou, mechanickou klávesnicilze propojit i pomocí přibaleného USB-C kabelu.Jen na CZC.cz nyní navíc můžete využít speciální nabídky a získat prémiový kroucený kabel Yenkee YCU COIL v hodnotě 729 Kč. Ten je dokonalým příslušenstvím právě k této elegantní kovové krásce. 

F_03 (2) zdroj: Foto: CZC

Kroucený USB kabel Yenkee YCU COIL je vyroben z vysoce kvalitního měděného drátu s izolací z dvojitého pláště. Díky tomu je zaručena vysoká spolehlivost, odolnost i flexibilita. Kabel je propojený rychlospojkou s pětikolíkovým konektorem Aviator, což pomáhá k vytvoření jedinečného vzhledu a k udržení optimálního přenosu dat. Je přitom jen na vás, zda klávesnici YKB 3700 ROGUE připojíte k Windows či MacOS, na obě varianty je připravena. 

Získejte bundle pouze na CZC.cz 

Jen na CZC.cz pro vás máme přichystaný zmíněný balíček Yenkee YKB 3700 ROGUE + Yenkee YCU COIL zdarma. Dopřejte svému hernímu koutku dokonalou klávesnici pro hraní i práci, a to navíc v elegantním kovovém provedení s RGB podsvícením a nízkým zdvihem. YKB 3700 ROGUE je perfektní volbou pro každého. 

Nejnovější články