Legendy Divokého západu se setkávají v sandboxové deskovce, která nemá obdoby
zdroj: Mindok

Legendy Divokého západu se setkávají v sandboxové deskovce, která nemá obdoby

1. 2. 2020 11:38 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Kit Carson, Butch Cassidy, Belle Starr, Jesse James, Calamity Jane, Billy the Kid… To je jen zlomek jmen patřící legendárním kovbojům, do jejichž nebojácných těl se převtělíte v nové stolní hře Legendy západu. Zapomeňte ale na běžné herní mechanizmy. Tady se přepadávají banky, krade dobytek, těží zlaté valouny a hazarduje s pokerem. Tohle je deskovkový ekvivalent Red Dead Redemption.

Legendy Západu je hra, v níž se 2–6 hráčů ujímá rolí slavných historických postav z Divokého západu. Budete se snažit proslavit se mnoha různými způsoby: udržováním zákona a pořádku, honáctvím dobytka, hledáním zlata, chytáním zločinců, ale i pitkami, karbanem, okrádáním pocestných, bankovními loupežemi, pašováním dobytka a plněním rozmanitých úkolů.

Možnosti jsou téměř neomezené. Ovšem pamatujte – průměrní nikoho nezajímají. Do historie vejdou jen ty největší legendy, ať už lovci odměn, desperáti a nebo zlatokopové! Ať se rozhodnete pro jakékoliv povolání, vaše sláva poroste a ve světě dobré whisky a rychlých koltů se o vás budou pět ódy jako o tom nejčestnějším strážci zákona, nebo naopak neprotřelejším banditovi široko daleko.

Banku sice můžete vykrást a stát se tak hlavním terčem ostatních hráčů, ale stejně tak v ní můžete prodat natěžené zlato a za vydělané peníze pozvat všechny do kabaretu. To samé platí o honáctví. Buď dobrému farmáři pomůžete dopravit jeho dobytek k prodeji na nádraží, nebo ho na tajňačku „darujete“ konkurenčnímu statkáři.

Legendy západu zdroj: Mindok

A s tím pokerem jsme nepřeháněli. Přímo ve hře Legendy západu si skutečně můžete střihnout zjednodušenou partičku pokeru s ostatními hráči, pokud jsou zrovna poblíž saloonu. Pokerové karty ale neslouží jen k hazardování s penězi, ale využijete je i v přestřelkách a při cestování po mapě.

Základní hru si navíc můžete rovnou obohatit dvěma rozšířeními. Hrst novinek oživuje přítomné bandity šesti novými figurkami a dodatečnými pravidly, přidává nové příběhové karty, další vybavení a sáček na žetony věhlasu. Rozšíření Hodný, zlý a pohledný přidává tři nové legendy, ještě další příběhy a legendární vybavení.

Hru Legendy západu seženete právě teď u všech dobrých prodejců za doporučenou cenu 1 599 korun. Bližší informace naleznete na oficiálních stránkách vydavatelství Mindok, případně na Facebooku.

Nejnovější články