Kyanid a Štěstí opět zasahují v morbidní párty hře Komu zvoní tramvaj
zdroj: Mindok

Kyanid a Štěstí opět zasahují v morbidní párty hře Komu zvoní tramvaj

24. 10. 2020 14:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Komu zvoní tramvaj

3–13 hráčů | 15+ minut | Od 15 let | česky

Život je plný křižovatek. Na některých z nich je jednoduché zvolit, kterou cestou se vydat – třeba když se rozhodnete nevařit a dáte si jídlo z fast foodu. Ale existují i křižovatky, jejichž jednotlivé odbočky nabízejí až příliš lákavé možnosti a vzniká vám obrovské dilema, protože volba jedné bude mít fatální následky pro tu druhou.

Představte si, že na jedné koleji je váš nově postavený dům a na té druhé koloušek, který právě přišel o maminku. Jenže na té první je zároveň Hitler a na té druhé zase třeba naše vláda. A teď problém, protože vy jste řidičem tramvaje, která nezastavitelně uhání kupředu a musíte rozhodnout, po které koleji se vydá, tedy co smázne ze zemského povrchu.

Komu zvoní tramvaj zdroj: Mindok

Přesně o tom je nová bláznivá párty hra Komu zvoní tramvaj ze světa webového komiksu Kyanid a Štěstí (Cyanide & Happiness). Jeden hráč se pro každé kolo stává šalinfírou, tedy jakýmsi soudcem, který v konečném důsledku rozhodne o smrtelné a bezpečné koleji.

Ostatní hráči se rozdělí do dvou týmů a budou mít za úkol postarat se, aby právě jejich kolej byla tou bezpečnou a tramvaják si nakonec vybral trať soupeřů. Koleje tvoříte vykládáním karet obsahujících osoby a předměty, o které by strojvedoucí rozhodně nechtěl přijít, ale také se zapojují zlé postavy a události, u nichž naopak zatouží po jejich zničení.

Komu zvoní tramvaj zdroj: Mindok

Komu zvoní tramvaj je převážně konverzační párty hrou, ve které jednotlivé týmy hledají argumenty hovořící ve svůj prospěch. Konečné slovo má ale řidič tramvaje. Hra nabízí několik variant (drsnější i jemnější), ale v každém případě je potřeba počítat s tím nejčernějším možným humorem. V jaké jiné hře se rozhodujete, zda přejedete svého sourozence, nebo rodiče?

Stolní párty hru Komu zvoní tramvaj už teď seženete u všech dobrých prodejců za doporučenou cenu 749 korun. Více informací o hře naleznete na oficiálních stránkách vydavatelství Mindok, případně na Facebooku.

Nejnovější články