Kompaktní mechanická klávesnice Yenkee ODYSSEY jako skvělá volba pro každého hráče
zdroj: Yenkee

Kompaktní mechanická klávesnice Yenkee ODYSSEY jako skvělá volba pro každého hráče

19. 1. 2024 14:30 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Místa není nikdy nazbyt. Je přitom jedno, jestli se bavíme o místě na disku nebo na desce stolu. Jak to ale udělat, když chcete i na omezeném prostoru používat to nejlepší? Je tu pro vás nadupaná mechanická RGB klávesnice Yenkee ODYSSEY, která se vejde úplně kamkoliv. 

Kompaktní tělo a prémiové zpracování 

Ušetřit místo je jedna věc, nesmí přitom ale utrpět kvalita a zážitek z hraní. Většina kompaktních klávesnic se totiž upíná třeba k omezení počtu kláves, nepohodlné ergonomii či využití nekvalitních spínačů. Toho se ale hráč u Yenkee ODYSSEY obávat nemusí – prémiová klávesnice je totiž sestavena dle nejvyšších standardů, ale zvládne zabrat o čtvrtinu méně prostoru než klasické řešení. 

Yenkee Odyssey zdroj: Yenkee

Yenkee ODYSSEYnabídne kromě numerického bloku všechny klávesy, které se vám během práce či hraní budou hodit. Skvěle si na ní student napíše seminární práci, pracující připraví analýzu pro šéfa a hráč bez kompromisů odehraje i ta nejnáročnější utkání. Do kompaktního těla se navíc podařilo vměstnat i pár specialitek, jež dál zpříjemní zážitek z používání. V pravém horním rohu například naleznete kovový ovladač, který slouží k ovládání hudby a zvuku. Snadno tak upravíte úroveň hlasitosti, zastavíte přehrávání či vypnete zvuk úplně. 

Hotswap a prvotřídní spínače 

Mechanická klávesnice Yenkee ODYSSEY se řadí do kategorie hotswap, jednoduše si ji proto doladíte přesně podle potřeby. Pro výměnu spínačů nemusíte rozebírat klávesnici nebo brát do ruky páječku, právě díky tomu, že jde ohotswap model,stačí jednotlivé spínače vycvaknout a vyměnit bez náročnější demontáže. Za pár chvil si proto ze své ODYSSEY uděláte takového pomocníka, jakého si vysníte. 

V prémiové klávesnici jsou využity mechanické spínače Gateron G Pro 2.0 Yellow, které jsou známé jemnými úhozy a vysokou spolehlivostí. Každý stisk klávesy proto bude skutečným potěšením. Pomáhá tomu i okouzlující zvukový profil kláves, po kliknutí uslyšíte hluboký uklidňující zvuk. Tajemství spočívá v pečlivém designu Yenkee ODYSSEY, kdy jsou přímo do těla klávesnice umístěny pěnové vložky sloužící jako akustické tlumiče. Minimalizuje se proto rezonance, šum či nadměrné vibrace.  

Yenkee Odyssey zdroj: Yenkee

Možnost úprav však pochopitelně nekončí u hardwaru, dostupná je i pokročilá softwarová sada ODYSSEY. Díky ní můžete lehce přemapovat klávesy, nastavit si složitá makra nebo do nejmenších detailů upravovat nastavení jednotlivých tlačítek. Na své si proto přijde každý od hráče až po efektivního tvůrce obsahu. Dopřejte si potřebnou výhodu, která může rozhodovat o úspěchu či neúspěchu vašeho herního snažení. 

RGB podsvícení a skvělá výdrž 

V softwarovém nástroji si můžete do nejmenších drobností nastavit i parametry podsvícení klávesnice. RGB režim nabízí až 16,7 milionu barev, a vy si tak snadno přizpůsobíte kompaktní bestii přesně podle herního prostoru kolem. Volit si lze krom klasických barev i z různých dynamických efektů podle stylu či nálady. Perfektnímu využití RGB podsvícení pomáhá i poloprůhledné tělo klávesnice, díky němuž zvládnete z barevných diod vytěžit maximum. 

Yenkee Odyssey zdroj: Yenkee

Bezdrátová klávesnice se však neobejde bez pořádné výdrže – když člověk musí každou chvíli hledat kabel pro nabíjení, výhody kompaktního a bezdrátového provedení rychle mizí. Yenkee ODYSSEY však vyladila výdrž k dokonalosti, což v kombinaci s obrovskou vestavěnou baterií zajišťuje možnost klávesnici používat až 240 hodin při vypnutém podsvícení. Ať už se tak chcete ponořit do náročných pracovních povinností, nebo hodláte odehrát celou sérii turnajů voblíbenémm titulu, po napájení se nebudete pěkných pár dní muset ani podívat. Skutečná budoucnost bezdrátových klávesnic je tady, navíc ji snadno vezmete kamkoliv s sebou. 

Máme ji pro vás připravenou na CZC 

Na CZC pro vás máme skladem dostupné obě barevné variantyYenkee ODYSSEY, konkrétně bílou verzi a černou verzi. Volba už je pak zcela na vašem vkusu, jelikož oba modely se pyšní shodnými parametry od kvalitního provedení, přes prémiové spínače až po dechberoucí výdrž. Neváhejte tedy a pociťte na vlastní prsty, jak vypadá budoucnost kompaktních bezdrátových mechanických klávesnic už teď. 

Nejnovější články