Doručujeme nejen grafikům: K monitoru ASUS ProArt 31,5" teď dostanete tablet zdarma a 5 let záruky!
zdroj: Foto: ASUS

Doručujeme nejen grafikům: K monitoru ASUS ProArt 31,5" teď dostanete tablet zdarma a 5 let záruky!

29. 11. 2023 13:31 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Absolutně přesné podání barev dle uznávaných certifikátů, úhlopříčka 31,5 palců a všechny potřebné konektory včetně USB-C s podporou DisplayPort. Pořiďte si profi monitor ASUS ProArt v akci na CZC.cz a dostanete dárek a prodlouženou záruku.

Jestli jste grafik, video tvůrce nebo prostě člověk, který má rád absolutně věrné podání barev při sledování filmů a seriálů, pak budete tímto profesionálním monitorem nadšený. ASUS ProArt PA329CRV disponuje úhlopříčkou 31,5" palců (80 cm) a UHD 4K rozlišením. To ale není to zásadní. Jak už jsme zmínili, jeho největším trumfem jsou „barevné“ certifikáty.

Certifikát Calman Verified a standard hollywoodských studií

Jen těžko byste hledali konkurenci. V dané cenové relaci patří profesionální grafický display PA329CRV mezi absolutní špičku. Monitor se chlubí širokým barevným gamutem s 98% pokrytím spektra DCI-P3. Toto spektrum používají také velká hollywoodská studia, jako je Disney, Paramount Pictures nebo Warner Bros, takže filmy a seriály uvidíte přesně tak, jak to tvůrci zamýšleli. Samozřejmostí je 100% pokrytí barevného prostoru sRGB.

Monitor můžete začít používat ihned, aniž byste museli něco složitě nastavovat. Z výroby je kalibrován na hodnotu Delta E < 2, garantující velmi vysokou přesnost barev. Díky pokročilé IPS technologii si užijete výborné pozorovací úhly a také solidní kontrast – navzdory tomu, že to bývá u jiných, méně kvalitních IPS monitorů spíše nevýhodou.

Foto: ASUS zdroj: Foto: ASUS

Jeden port USB-C, který zvládne vše, ale i všechny další konektory

Svůj notebook připojíte k monitoru ASUS ProArt pomocí jediného kabelu, aniž byste potřebovali dokovací stanici, a to přes USB-C. Tento konektor/rozhraní umožňuje superrychlé datové přenosy, disponuje podporou DisplayPort (přenos obrazu) a 96wattovým napájením Power Delivery.

Vedle USB-C nabízí monitor ProArt nespočet možností připojení včetně HDMI, klasického DisplayPortu (s podporou řetězení), USB-A a dalšího navazujícího portu USB-C, přes který si můžete dobít třeba telefon. DisplayPort umožňuje uživatelům řetězově připojit více monitorů z jednoho zdroje videa a zvýšit tak produktivitu. PA329CRV má také 3,5mm vstup pro sluchátka.

Všechny konektory jsou snadno přístupné ze spodní strany monitoru. Ovládání je možné pomocí tlačítek v rámečku monitoru, přesněji v pravém dolním rohu z přední strany. Ačkoliv tlačítka nejsou nijak skrytá, vůbec neruší.

Foto: ASUS zdroj: Foto: ASUS

Ergonomické stojan a další užitečné funkce

Každý monitor ProArt je vybaven ergonomickým stojanem s možností nastavení výšky obrazovky, náklonu a taky možností otočení na výšku. Možnost otočit obrazovku o 90° ve směru nebo proti směru hodinových ručiček do polohy na výšku se hodí při práci s dlouhými dokumenty nebo při programování. Funkce rychlého vyjmutí navíc usnadňuje připevnění monitoru pomocí integrovaného nástěnného držáku VESA 100x100 mm.

Monitor má obnovovací frekvenci 60 Hz, čili není tak úplně vhodný pro hraní her, kde si hráči potrpí na mnohem větší plynulost. Ovšem i zde najdeme pár zajímavých technologií. Technologie ASUS Flicker-Free přináší pohodlnější sledování díky redukci blikání obrazovky, čímž minimalizuje námahu očí, bolesti hlavy a únavu očí, které se mohou objevit po dlouhých hodinách strávených u monitoru. Nová hardwarová technologie ASUS Ultra-Low Blue Light zase snižuje potenciálně škodlivé vysokoenergetické emise modrého světla.

Foto: ASUS zdroj: Foto: ASUS

Akční nabídka na CZC.cz – grafický tablet zdarma a prodloužená záruka

ASUS ProArt Display PA329CRV teď koupíte na CZC.cz jen za 21 490 Kč! A protože je monitor v akci pro grafiky, dostanete k němu zdarma ještě grafický tablet Wacom One S v hodnotě 1 299 Kč, na kterém můžete realizovat pomocí stylusu své grafické nápady! Dále dostanete ještě prodlouženou záruku. Ta je od CZC.cz 3 roky, ale pokud svůj monitor po nákupu zaregistrujete na stránkách ASUS, dostanete dokonce 5 let. Takže pokud vybíráte grafický monitor, není co řešit! Kompletní popis monitoru najdete na CZC.cz.

Nejnovější články