Česko-polskou bitvu v ROG Extreme Gaming V vyhrál v solném dole tým ROG.eXtatus
zdroj: tisková zpráva

Česko-polskou bitvu v ROG Extreme Gaming V vyhrál v solném dole tým ROG.eXtatus

22. 10. 2016 16:45 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Po horských bitvách o Sněžku (1602 m. n. m.) a Lomnický štít (2634 m. n. m.) se další rozhořela v hlubinách země! Páté dějství populární série ASUS ROG Extreme Gaming, ve kterém se utkaly dva pětičlenné herní týmy v populární PC hře Counter-Strike: Global Offensive, totiž hostil legendární polský solný důl Wieliczka, nacházející se na dohled historického města Krakov.

V sobotu 22. října 2016 vyzval špičkový český výběr ROG.eXtatus protivníky z polského týmu ATB Gaming v pohádkovém solném dómu, vytesaném v hloubce 150 metrů pod hladinou moře. Souboj o částku 50 000 Kč, ze které nový extrémní šampion ukrojil rovných 35 000 Kč, jste mohli v přímém přenosu sledovat na Twitch.TV.

Extreme Gaming no.5 zdroj: tisková zpráva

Ponton na Vltavě u Karlova mostu v Praze, restaurace ve tvaru UFO na mostu SNP v Bratislavě, vrchol Sněžky v Krkonoších, Lomnický štít ve Vysokých Tatrách a teď solný důl Wieliczka u Krakova. Každé ze čtyř dějství seriálu ASUS ROG Extreme Gaming nabídlo unikátní prostřední a hraní v extrémních podmínkách. Tentokrát se dva pětičlenné výběry ponořily do nitra země, aby znovu poměřily síly v PC hře Counter-Strike: Global Offensive. V hloubce 150 metrů pod mořem došlo k pikantnímu Česko-polskému souboji, jehož vítěz si na konto připsal 35 000 Kč a poražený 15 000 Kč. Kdo vyhrál? Výsledkem 2:0 zvítězil tým ROG.eXtatus.

Solný důl Wieliczka poblíž Krakova je jedním z nejstarších solných dolů světa. Jeho maximální hloubka činí 327 metrů a celková délka chodeb dosahuje 300 km v devíti úrovních. Roku 1978 byl zařazen na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Extreme Gaming no.5 zdroj: tisková zpráva

O organizaci pátého dílu ASUS ROG Extreme Gaming opět zajišťovala firma ASUS. Hrálo se na jejích herních noteboocích ROG G752 a herních monitorech PG248Q. O komentář se tentokrát postaral Dee Thane. V průběhu několika dnů bude záznam akce k dispozici na www.extreme-gaming.cz, další informace získáte na facebookovém profilu nebo na ASUS Youtube kanálu.

Nejnovější články