Blesková soutěž o 10 lístků na film Hardcore Henry
zdroj: tisková zpráva

Blesková soutěž o 10 lístků na film Hardcore Henry

18. 4. 2016 12:15 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Tento týden má premiéru film, který by měl zaujmout všechny fanoušky počítačových her. Hardcore Henry je totiž první film na světě natočený kompletně, a tím je myšleno od úplného začátku až do úplného konce, z pohledu první osoby. A vy můžete patřit mezi první fanoušky u nás, kteří si tento netradiční zážitek užijí v kině na slavnostní fanouškovské předpremiéře. 

Speciální fanouškovská předpremiéra filmu Hardcore Henry se totiž odehraje v pražském kině Cinestar Anděl už toto úterý, tedy 19. dubna! V naší soutěži hrajeme o 10 vstupenek na toto promítání - stačí jen odpovědět na jednoduchou otázku níže a mít trochu štěstí - svou vstupenku totiž vyhraje každý desátý z vás. Soutěž pak skončí ve chvíli, kdy bude rozebráno všech 10 lístků.

Update: Soutěž již skončila, výherce jsme o výhře informovali emailem.

Pokud se na vás ale v soutěži štěstí neusmálo, nemusíte ještě zoufat. Společnost Bontonfilm totiž připravila pro fanoušky ještě jednu možnost, jak se na předpremiéru dostat. Pokud dorazíte do kina Cinestar Anděl už ve 14. hodin odpoledne, můžete se zapojit do otevřeného turnaje v Counter-Strike: Global Offensive a vyhrát lístek na předpremiéru tímto stylovým způsobem.

BONT2016XXX_ONLINE_HENRY_VIZUAL S TEXTEM_1920x1080 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články