Black Friday na CZC.cz pokračuje nejlevnějšími konzolemi Xbox One v historii + vouchery na 5× 100 Kč jako dárek
zdroj: Inzerce

Black Friday na CZC.cz pokračuje nejlevnějšími konzolemi Xbox One v historii + vouchery na 5× 100 Kč jako dárek

18. 11. 2019 9:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

CZC.cz v rámci právě probíhající akce Black Friday zlevňuje stovky (nejen) herních produktů a myslí samozřejmě i na ty, kteří si chtějí pořídit domů herní konzoli.

Jako bonus dostanete pouze u CZC.cz extra vouchery v hodnotě 5× 100 Kč na nákup her a herního příslušenství. Můžete si tak pořídit například „digitální“ Xbox One a k němu kupón na Game Pass s nabídkou více než stovky skvělých titulů nebo další ovladač se slevou.

Konzoli Xbox One teď v CZC.cz pořídíte za ty vůbec nejnižší ceny v historii. Vybírat můžete hned z několika dostupných variant. Co třeba Xbox One S v bílé variantě, ke které dostanete extra gamepad navíc? Případně se můžete rozhodnout i pro bundle, v němž navíc získáte i hru FIFA 20.

V nabídce je také nabušená konzole Xbox One X v černé barvě v bundlu se žhavou herní novinkou Star Wars Jedi: Fallen Order. A pokud už nemáte na poličce místo na krabičky, určitě se vám bude hodit Xbox One S All-Digital s diskem o kapacitě 1TB a bonusovými hrami Minecraft, Fortnite a Sea of Thieves.

Nejnovější články