Biathlon Mania – Hraj zdarma a ovládni trať!
zdroj: Vlastní foto autora

Biathlon Mania – Hraj zdarma a ovládni trať!

15. 3. 2015 12:39 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Český biatlon zažívá nejlepší sezónu v historii, která právě vrcholí na mistrovství světa ve finském Kontiolahti. Chceš být stejně úspěšní jako oni? Nyní máš možnost díky nové online sportovní hře – Biathlon Mania, která vás dostane na trať s opravdovými mistry! A navíc je zdarma.

Biathlon Mania je nový online biatlonový manažer, který lze hrát zcela zdarma. A kdo ví, třeba se právě tobě podaří vychovat mistra světa či vítěze světového poháru. Kariéru biatlonisty budujete od samotného začátku a to jednoduchým vytvoření své identity. Nic nejde ihned a v prvních krocích na váš čeká průlet interaktivním tutoriálem, který vám přiblíží hru a seznámí vás s principem hry.

1BiatlonMania_Grafika zdroj: Vlastní foto autora

Velmi zdařilé grafické zpracování hry vás zcela vtáhne do děje a po chvíli zapomenete, že se jedná o online hru. „Ve hře můžete soupeřit i s řadou reálných biatlonistů. Velmi si ceníme toho, že je ve hře máme. Jsou mezi nimi i hvězdy jako např. Simon Fourcade, Daniel Böhm, Weronika Nowakowska-Ziemniak a další. Snažili jsme se do hry vnést co nejvíce realistických prvků a zároveň zachovat uživatelsky přívětivé prostředí.“ řekl Andrej Golovkov, game designer hry. Vaše první kroky vedou k plnění jednotlivých úkolů, například k tréninku střelby, díky nimž sbíráte jak potřebné zkušenosti, tak ocenění či benefity. Po zkompletování všech úkolů se vám odemknou nové možnosti, a vy si tak budete moci koupit například nové běžky.

2BiatlonMania_Trenerka zdroj: Vlastní foto autora

Tvrdý trénink je základ úspěchu a to platí také v Biathlon Manii. Jakmile své atributy (rychlost, střelba a výdrž) dostanete na vyšší úroveň, pustíte se do soupeření s jinými hráči. Svého protivníka si vybíráte podle získaných úrovní. S každou výhrou si připisujete větší hotovost, díky které můžete inovovat svou výbavu, či si dokonce založit vlastní klub. A co ty, máš na to stát se králem bíle stopy a střelnice?

Neváhejte a vyzkoušejte svůj talent v budování kariéry úspěšného biatlonisty. Stačí se zdarma zaregistrovat na stránce Biathlon Manie. Chceš být na startu lepší než ostatní a získat extra balíček s herními mincemi? Stačí se zaregistrovat přes následující odkaz zde.

Zúčastni se soutěže na herním portálu Grunex.com a vyhraj s Biathlon Manií mobilní telefon BenQ F5 nebo herní periferie od GX Gaming a spoustu dalších lákavých cen!

Nejnovější články