Be A Gamer: slevy pro hráče, LEGO sleváče a losovačka o ikonické stavebnice
zdroj: Foto: CZC

Be A Gamer: slevy pro hráče, LEGO sleváče a losovačka o ikonické stavebnice

5. 9. 2023 15:11 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

CZC chce začátek školního roku zpříjemnit všem hráčům. Proto počátkem září spustilo další pokračování oblíbené slevové akce Be A Gamer. nabídce je více než 500 zlevněných produktů pro hráče včetně herních notebooků, PC sestav, monitorů a herních periferií. Odměnou pro každého, kdo nakoupí z vybraných produktů, je tentokrát voucher na LEGO. Navíc je každý zákazník automaticky zařazen do losování o 4 LEGO sestavy v celkové hodnotě téměř 20 tisíc korun z edice LEGO Super Mario a LEGO Icons.  

Mezi největší taháky patří značka CZC.Gaming s 20% slevou při zadání kódu CZCBAG20. Ten platí i na oblíbené herní židle Bastion a Fortress, bezdrátovou herní klávesnici Reaper nebo optickou myšku Shapeshifter. Mezi další trumfy kampaně patří herní notebook LENOVO LOQ za 26 990 Kč nebo legendární LEGO Star Wars stíhačka X-wing za 5 099 Kč. Kdo stihne nakoupit do 10. 9., může ušetřit i na konzoli Sony PlayStation 5 nebo gamepadu Sony PS5 DualSense. Pro většinu herního sortimentu platí slevy až do 1. října.  

Voucher na LEGO obdrží každý, kdo nakoupí produkty z kampaně v hodnotě alespoň 299 Kč. A platí, že čím vyšší cena nákupu, tím vyšší je i hodnota voucheru. Například 200korunový sleváč obdržíte, pokud nakoupíte alespoň za 1 299 Kč. Na slevu 2 000 Kč se pak mohou těšit zákazníci, kteří utratí alespoň 29 999 Kč. Podrobné podmínky najdete v pravidlech akce Be A Gamer.  

Nejnovější články