Xenos vs Marines vykrádá Warhammer, ale akci chce pojmout takticky a realisticky
zdroj: tisková zpráva

Xenos vs Marines vykrádá Warhammer, ale akci chce pojmout takticky a realisticky

2. 4. 2017 15:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

Generická by Xenos vs Marines být nemusela, i když její název takový je. Hra od studia Darkflow má před sebou ještě velký kus cesty, ale už teď láká fanoušky na mix sci-fi akce a realisticky pojaté taktické hratelnosti.

Jak přesně si vývojáři skloubení obou přístupů představují, můžeme momentálně jen hádat, protože dle jejich slov se hra nachází v rané fázi vývoje. Proto je zatím k dispozici jen nicneříkající upoutávka, která ukazuje modely postav, a dva obrázky, z nichž vyčteme leda tak zjevnou inspiraci Warhammerem. Na tu ostatně naráží i název hry a dodatečná informace v tiskové zprávě, která o zdejších mariňácích mluví doslova jako o Space Marines.

zdroj: Archiv

Bojovat budete ve hře nejenom proti vetřelcům, ale i s prostředím, které je plné nejrůznějších anomálií a jiných nebezpečných prvků. Těšit se můžete na extrémně pokročilé zbraně, brnění a všelijaké futuristické nástroje.

Xenos vs Marines stojí na technickém základu střílečky Enlisted, kterou rovněž vytváří tvůrci ze studia Darkflow Software. Vydavatelem obou her je Gaijin Entertainment. Podporovatelé Enlisted budou mít příležitost si Xenos vs Marines vyzkoušet jako první. O tom se ale dozvíme později, stejně jako o samotné hře. Vzhledem k začátku vývoje je datum vydání nejen vzdálené, ale především i neznámé, podobně jako platformy, na kterých hra vyjde.

Xenos vs Marines zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články