Vyšla hudební jízda Audiosurf 2, otestovat ji můžete v demu
zdroj: tisková zpráva

Vyšla hudební jízda Audiosurf 2, otestovat ji můžete v demu

28. 5. 2015 12:47 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Dodnes vzpomínám na první Audiosurf a pro mne takřka scifistický koncept proměny písně v závodní dráhu. Když pominu na tu dobu geniální nápad, prostá kombinace adrenalinové jízdy a vámi zvolené skladby způsobila, že jsem s původní hrou strávil spoustu poslechovo-herních hodin. Takže musím zaplesat nad faktem, že vyšel v plné verzi Audiosurf 2, který, pokud nevíte, zda vám podobný styl sedne i dnes, na Steamu nabízí k otestování i demo, takže nekupujete zajíce v pytli.

Ve dvojce mezi největší vylepšení patří lepší analýza skladby, takže trať bude věrněji odrážet veškeré hudební změny, jež se zde odehrávají. Dalším nezanedbatelným plus se ukazuje samotná hráčská podpora, kdy hru, dlouho se nacházející v early accessu, obohacuje na pět set nových modů, skinů a úprav obecně, k nimž se dostanete přes Steam Workshop. Plus je tu samozřejmě nová grafika, světové žebříčky v rámci jednotlivých skladeb, takže poznáte, kdo je nelepší jezdec daného songu, a také vyhledávání songů online.

V rámci dema můžete otestovat tři skladby a následně můžete jezdit už jen na Song of the Day, což by vám ovšem mělo stačit na zhodnocení, zda do hry chcete investovat. Klasický „vyzobávací“ Mono mód doplní Ninja mód, kde se musíte překážkám vyhýbat a Puzzle mód, který bude vyžadovat v rámci manipulace s bloky hodně velkou kreativitu. Momentálně můžete Audiosurf 2 koupit se slevou za 12 eur na Steamu, kde si můžete stáhnout i zmíněné demo.

Nejnovější články