Vikinský datadisk pro Mount & Blade: Warband nabídne kampaň i multiplayerové útoky na přímořské osady
zdroj: tisková zpráva

Vikinský datadisk pro Mount & Blade: Warband nabídne kampaň i multiplayerové útoky na přímořské osady

16. 10. 2014 19:30 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Do více než čtyři roky starého sandboxového RPG Mount & Blade: Warband zavítají v připravovaném datadisku Viking Conquest severské hordy. Spolu s nimi, dle informací od studia TaleWorlds, nabídne datadisk fungl novou singleplayerovou kampaň a classic sandbox mód s rozšířenými možnostmi diplomacie. Multiplayer pak obsáhne i námořní bitvy a útoky na přímořské osady. 

Časově je DLC zasazeno do raného až vrcholného středověku v oblastech Británie, Norska a Dánska, kde Vikingové tehdy dělali paseku. Pokud se modifikace bude držet historických faktů, mohou se hráči těšit na plenění klášterů a vypalování vesniček. Na severské raubíře se můžeme podívat i na sérii obrázků z Viking Conquest.

Pokud se obáváte, že Mount & Blade 2: Bannerlords kvůli vývoji datadisku Viking Conquest vyjde později, můžete zůstat v klidu. Vikingy totiž nemá pod palcem hlavní studio, nýbrž vývojáři populární germánské modifikace Brytenwalda. Jestli jim půjde práce na datadisku od ruky stejně dobře jako v případě modifikace, se dozvíme "brzy" - právě takové je totiž datum vydání Viking Conquest v rozpracované early access verzi.

Nejnovější články