Velký update pro Darkest Dungeon přináší nové hrdiny, nepřátele a také infarkt
zdroj: tisková zpráva

Velký update pro Darkest Dungeon přináší nové hrdiny, nepřátele a také infarkt

29. 5. 2015 15:03 | Novinky | autor: Adam Homola |

Temné, nekompromisní a zvráceně vtipné RPG Darkest Dungeon ještě stále není hotové, ale pomalu se k tomu blíží prostřednictvím dalšího velkého updatu, který opravuje hromadu chyb i bugů, řeší balanc a přidává nový obsah. Mezi nejzajímavější novinky patří nové třídy hrdinů a několik nových bossů, takže si můžete nově vzít do party třeba postavu třídy Man At Arms, která se postaví do přední linie a ukáže monstrům, kdo je v kobce pánem.

Další novou třídou je Arbalest, která je opakem Man At Arms. Arbalest postavy vynikají v zadních řadách party, odkud mohou ubližovat nepřátelům z relativního bezpečí. Abyste ale nemuseli rubat pořád ty stejné potvory, přidali vývojáři do hry i tři nové bossy: Biggering Prophet, Formless Flesh a Brigand Cannon. Další obsahovou novinkou je budova Ancestor's Statue a loot sada The Ancestor's Trinket.

Kritické zásahy při střelbě či sekání mečem určitě všichni známe, a když padne "Crit", stojí to za to. No a ve stejném duchu tvůrci do hry přidali kritické léčení. Healerům se tak může podařit Crit na léčení, kdy cíl nedostane standardní dávku zdraví, ale mnohem víc.

zdroj: Archiv

Darkest Dungeon je v mnoha ohledech nečekaně "vtipná" hra. Postavy mají různé fobie, jsou paranoidní, podezřívavé a vůbec tak trochu vyšinuté. Ve hře hraje roli i stres, a když je ho příliš a některý z hrdinů to už psychicky opravdu nezvládá, může nově dostat třeba infarkt.

Vedle obsahových novinek nabízí update s názvem Fiends & Frenzy hromadu oprav - především uživatelského rozhraní, mapy a balancu. Update též odstraňuje řadu bugů, přičemž kompletní seznam všech novot a úprav najdete na Steamu.

Nejnovější články