V žánrovém mixu Evoland 2 se vydáte na cestu napříč historií herních žánrů
zdroj: tisková zpráva

V žánrovém mixu Evoland 2 se vydáte na cestu napříč historií herních žánrů

15. 5. 2015 10:40 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Franouzské studio Shiro Games připravuje pokračování svého zajímavého, leč ve výsledku poněkud plytkého žánrového titulu Evoland. Druhý díl nese lehce krkolomný název Evoland 2: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder a nabídne nejen rozšíření původních myšlenek, ale údajně i řadu nových nápadů, což má dokázat první trailer.

Tvůrci Evoland 2 slibují grandiózní dobrodružství, které hráči prožijí napříč celou řadou žánrů a epoch herní historie. Video a obrázky ukazující například bojovku, klasické izometrické RPG ve starém i modernějším hávu a například i shora viděnou shoot-em-up. Tvůrci si totiž vyloženě kladou za cíl provést hráče velkou částí videoherní historie, kam se řadí například v traileru viděné klasiky Dyna Blaster či Mario.

Příběh hry sleduje vyprávění mladíka, který se snaží nejen porozumět svému podivnému světu, ale především usiluje o jeho záchranu před jistou zkázou. Činit tak v roli hráčů budeme i napříč různými časovými rovinami s jediným cílem – napravit pošmournou budoucnost k obrazu svému.

Pokud vás tento žánrový mix zaujal, mrkněte na oficiální stránky, kde lze Evoland 2 s 10 % slevou předobjednat a získat tak zdarma i digitální artbook. PC verze Evoland 2 vyjde během léta, Mac a Linux verze se dostaví později.

Nejnovější články