Sword of the Stars II se omlouvá za zpackaný start novou edicí
zdroj: tisková zpráva

Sword of the Stars II se omlouvá za zpackaný start novou edicí

3. 12. 2012 15:58 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Je sice možné, že byste si rádi zahráli Homeworld 3, ale o tom si můžete pro tuto chvíli nechat jenom zdát. Jsou tu však jiné vesmírné strategie, i když ne zcela podobné, které stojí za vaši pozornost. Sword of the Stars II je jednou z nich, ale až nyní. Když hra minulý rok vyšla, způsobila svou nedodělaností fanouškům prvního dílu infarkt. Tvůrci se ale celý rok snažili svou chybu napravit, což se jim ve výsledku docela vydařilo. Minulý týden vydaná Enhanced edice už si tedy opravdu vaši pozornost zasluhuje. Čím?

Kumuluje v sobě všechna doposud vydaná DLC, všechny doposud vydané updaty (a že jich nebylo málo) a ještě navrch přihazuje nový obsah v podobě datadisku End of Flesh. Najdete v něm novou, tvar měnící umělou rasu Loa, rozšířené možnosti sestavování lodí pro původní šestici ras, kolem desítky nových zbraní, novou hudbu i zvuky, pětadvacet nových technologií včetně nového technologického stromu, dvě nové nezávislé (nehratelné rasy) a další drobnosti.

Níže se ke koupí vylepšené verze můžete nechat inspirovat videem, přičemž majitelé SotS II mohou zůstat klidní, za svou trpělivost a věrnost dostanou datadisk End of Flash od tvůrců z týmu Kerberos zdarma. Více se o hře dozvíte na homepage.

zdroj: Archiv

Nejnovější články