Strategie Skulls of the Shogun vychází na Steamu i s ujetým trailerem
zdroj: tisková zpráva

Strategie Skulls of the Shogun vychází na Steamu i s ujetým trailerem

30. 7. 2013 12:56 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud nesledujete pozorně všechny možné malé hry na XBL, možná vám unikla bizarní, ale velmi povedená tahovka Skulls of the Shogun. V čele nemrtvých samurajských armád masakrujete ve hře od studia 17-BIT jiné nemrtvé a všelijak divné protivníky. Nebojte, svého nemrtvého šóguna poznáte, má navíc pořádný knír! Tohle vše je společně s návykovou hratelností zabalené ve stylové kreslené grafice.

Nyní vychází Skulls of the Shogun na Steamu a to v Bona-A-Fide edici, což znamená čtyři kapitoly a extra jednotku mnicha Tanuki. Ve hře se do sebe navíc můžete pouštět v multiplayeru. Celkově jde o velmi povedenou záležitost, která potřebuje, aby někdo zmínil její kvality, protože její nový trailer je... hodně zvláštní.

Chvíli nevíte, zda je to vše myšleno vážně, abyste se nakonec uklidnili, že naštěstí není. Hláška „Chcete se připojit k mé nemrtvé armádě? Pak zemřete!“ je milým připomenutím, že člověk se jen tak k nemrtvým nepřidá. Chce to navíc určité oběti tělesného rázu. V tomto případě veškeré tkáně.

...

Nejnovější články