Skyshine's Bedlam se díky Redux aktualizaci mění před očima v lepší hru
zdroj: tisková zpráva

Skyshine's Bedlam se díky Redux aktualizaci mění před očima v lepší hru

21. 3. 2016 14:24 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Tahové postapokalyptické RPG Skyshine's Bedlam je v prodeji od září minulého roku, nicméně vydáním práce vývojářů neskončila. Ačkoliv byl nápad solidní, v celkovém konceptu chyběla spousta prvků, které by v titulu tohoto typu měly být. I v naší recenzi jste si mohli přečíst, že s řadou updatů by mohlo jít o mnohem zábavnější titul. Autoři naslouchali názorům z hráčské komunity a připravovali řadu zásadních změn, které na hru aplikují s updatem jménem Redux.

Ta se zaměřuje zejména na soubojový systém hry, ve kterém se mění správa akčních bodů. Nově nebude celá vaše parta limitovaná dvěma možnostmi - pohyb či útok na celou skupinu. V Redux verzi dostane tyto dva akční body každá postava, což vám, logicky, radikálně usnadňuje taktické manévry. Půjde navíc útočit pomocí obou akčních bodů, kdy je útok účinnější (100 % oproti 60 %). Mezi novým stylem a tím starým pak lze skrze menu hry přepínat.

Další novinkou jsou přepracované cíle kampaně – nově není cílem pouze dorazit do bájné metropole, ale také nasbírat čtveřici relikvií, s pomocí kterých lze porazit hlavního záporáka. Mezi dalšími novinkami je přepracovaná umělá inteligence či možnost hrát za jakoukoli frakci hry. Nově tak lze vstoupit na bojiště například i v roli kyborgů či mutantů. Na to konto samozřejmě nechybí řada nových jednotek a další drobností, ale i přepracované mapy.

Kompletní výčet dosavadních změn můžete vidět na Steamu, přičemž tím práce na hře nekončí. Do budoucna autoři slibují například přinést i propracovanější tutoriál. Redux verze je pochopitelně k dispozici zdarma pro všechny majitele hry a zpátky k ní vás může nalákat i nový trailer.

zdroj: Archiv

Nejnovější články