Rozdáváme kódy do uzavřené bety karetní hry World of Tanks Generals
zdroj: tisková zpráva

Rozdáváme kódy do uzavřené bety karetní hry World of Tanks Generals

17. 3. 2015 17:05 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Fanoušci univerza World of Tanks se zálibou v karetních hrách mají už několik týdnů možnost hrát uzavřenou betu World of Tanks Generals. Samozřejmě, že ne všichni. Přihlášku si každý podat může, ale ne všichni se do bety dostanou. Minimálně šesti stovkám zájemců ale pomůžeme tento "problém" vyřešit. Pokud se na vás prozatím štěstí neusmálo, stačí si v článku vyzvednou kód, podle instrukcí jej aktivovat a můžete se do hraní uzavřené bety WoT Generals pustit.

Instrukce k vyzvednutí a následnému uplatnění kódu najdete níže. Nejdříve ale něco málo k obsahu uzavřené bety. Aktuální beta obsahuje několik PvE misí, ve kterých se hráč naučí základní pravidla, sestaví si a vyzkouší první balíčky a obecně se připraví na hlavní segment hry - multiplayerové online souboje 1 vs 1. V boji proti počítači i živému soupeři je v betě k dispozici okolo 200 karet různého typu od bojových, přes podpůrné, až po příkazové. Uvedený počet karet je jinak klasicky rozdělený mezi trojici hratelných stran (SSSR, USA, Německo), které používají vlastní technologie, taktiky, speciálky atd. A ještě zbývá doplnit, že WoT Generals je browserová hra!

zdroj: Archiv

Jak získat klíč do bety

  • Do políčka níže zadejte svůj email, na který vám za chvíli přijde zpráva s kódem a instrukcemi, které pro jistotu najdete i níže v článku.
  • Vaše emailové adresy neshromažďujeme a k ničemu nepoužíváme.
  • Kódy jsou rozesílány automaticky systémem. Na emaily tedy neodpovídejte. V případě jakéhokoli dotazu se obraťte v samostatném emailu na redakci: redakce@games.cz

Jak uplatnit kód do bety

Nejnovější články