Pravidla redakční bitvy týmů Games.cz a BonusWeb.cz v Battlefield Hardline
zdroj: tisková zpráva

Pravidla redakční bitvy týmů Games.cz a BonusWeb.cz v Battlefield Hardline

28. 3. 2015 17:05 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Už tuto neděli (29. března) se mezi 18:00 - 22:00 uskuteční souboj redakcí a čtenářů Games.cz a BonusWeb.cz v multiplayer policejní střílečky Battlefield Hardline. Základní informace o bitce, ve které můžete vyhrát celou řadu zajímavých cen a podpořit svůj redakční tým, najdete v předešlém článku nebo na českém Battlefield blogu. Následující řádky se podrobně věnují konkrétním pravidlům celého klání, aby zájemci o účast věděli co, kde, za co, proč a jak. Pojďme na to.

Zatímco celou řadu vedlejších (ale také důležitých) informací o bitvě redakcí si můžete prostudovat na zmíněném Battlefield blogu, hlavní pozornost byste měli věnovat následujícím řádkům: 

Termín konání turnaje 

Turnaj se uskuteční v neděli 29. 3. 2015 od 18:00 do 22: 00 hodin, přičemž oficiálně bude odstartován v 18:30 hodin. 

Pravidla turnaje 

  • Turnaj se odehraje ve formátu 3+29 tj., 3 členové redakce internetového magazínu Bonusweb.cz + 3 členové redakce internetového magazínu Games.cz a maximálně 29 dalších hráčů na každé straně. Na serveru bude nastavena fronta, takže hráči, na které už nezbude místo, budou muset počkat, dokud se jiný hráč neodpojí a poté bude automaticky, podle pořadí ve frontě, připojen.
  • Od 18:00 se členové redakcí internetových magazínů Bonusweb.cz a Games.cz a další hráči-účastníci turnaje mohou přihlásit na tento server. Ten bude posléze administrátorem turnaje restartován a turnaj bude spuštěn v 18:30.
  • Každá strana si zvolí režim a mapu, která se bude hrát dvakrát – jednou za policisty a jednou za zloděje. Zástupci redakcí internetových magazínů Bonusweb.cz a Games.cz nejpozději do 29:59 dne 27. 3. 2015 oznámí, které mapy a režimy si vybrali. Pokud se tak nestane, zvolí režim a mapu zvolí administrátor turnaje.
  • Bude se hrát na 250–350 tiketů (v závislosti na daném režimu) tak, aby délka hry na každé mapě trvala zhruba 30–45 minut.
  • Na serveru bude nastaven i hacker, což je obdoba módu „commander“ z předchozích titulů série Battlefield.
  • Všechny zbraně a vozidla jsou povoleny.
  • Vulgární projevy ze strany všech účastníků turnaje budou trestány v první fázi napomenutím, v případě jeho nerespektování pak vyloučením ze serveru a zákazem přístupu.
  • Výherci hlavních cen se stane 6 (slovy šest) nejlepších účastníků na základě statistiky „kills/deaths“ sledovaného administrátorem turnaje. Výherci menších cen se stane 14 účastníků rovněž na základě statistiky „kills/deaths“.
  • Turnaj bude vyhodnocen nejpozději do 30. 3. 2015.

Přehled hlavních cen: 

Ceny pro účastníky na 1. až 6. místě: grafické karty GeForce GTX 960 limitované edice 100ME (Million Edition) věnované do turnaje společnostmi NVIDIA a MSI. Nárok na získání hlavní ceny bude mít jen ten účastník, který odehraje celý turnaj.

Přehled menších cen: 

Ceny pro účastníky na 7. až 20. místě: upomínkové předměty s tematikou hry Battlefield Hardline věnované do turnaje organizátorem.

Vyhlášení výherců 

Právo na výhry nelze převést na jinou osobu. Podmínkou získání výhry je uvedení správných a úplných kontaktních údajů na výzvu organizátora zaslanou prostřednictvím kontaktních údajů na hráčském profilu na portálu Battlelog.com.

Herní přezdívky výherců budou oznámeny na webových stránkách organizátora http://www.ea.com/cz a na stránkách Games.cz a BonusWeb.cz  dne 30. 3. 2015. Zároveň budou tito výherci o své výhře informováni prostřednictvím profilové zprávy na portálu Battlelog.com.

Doplňkové informace o propozicích a podmínkách turnaje najdete za tímto odkazem.

Nejnovější články