Zapojte se do redakční bitvy týmů Games.cz a BonusWeb.cz v Battlefield Hardline
zdroj: tisková zpráva

Zapojte se do redakční bitvy týmů Games.cz a BonusWeb.cz v Battlefield Hardline

25. 3. 2015 9:14 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Pomalu se blíží chvíle, kdy se po hraní v ostrém provozu odvážíme vyřknout finální verdikt nad Battlefield Hardline. Zároveň se ale připravuje ještě jedna akce úplně jiného charakteru - v neděli 29. března se uskuteční bitva dvou herních magazínů a jejich čtenářů v PC verzi Battlefield Hardline. Tým Games.cz se postaví proti týmu kolegům z BonusWebu a do čtyřhodinové bitvy se můžete samozřejmě zapojit také. A kdyby vás nemotivovala snaha poprat se o vítězství webu, který denně čtete, pak by vás mohlo zajímat, že se bude hrát o ceny od firem MSI a Nvidia včetně limitované edice grafické karty GeForce GTX 960. 

Podrobnosti o průběhu celé bitvy zveřejníme v průběhu tohoto týdne. Základní fakta jsou ale jasná. Souboj dvou týmů o 32 hráčích, složených z redakcí obou magazínů a jejich čtenářů, se uskuteční v neděli 29. března od 18 do 22 hodin na speciálním dedikovaném serveru

Klání je určeno pouze pro majitele PC verze Battlefield Hardline a organizačně ho zajišťuje polská pobočka společnosti Electronic Arts s podporou českých zastoupení korporací NVIDIA a MSI. Ani jedna z redakcí tedy nemůže nic ovlivnit, ani fixlovat s výsledky ve svůj prospěch. Ostatně, na regulérnost průběhu turnaje a hladké fungování serveru dohlédne zkušený administrátor z týmu nejnavštěvovanějšího českého progamingového portálu esuba.eu.

Nejlepší hráči z obou týmů obdrží zajímavé ceny – společnosti Nvidia a MSI do turnaje věnovaly grafické karty GeForce GTX 960 limitované edice 100ME (Million Edition) a Electronic Arts upomínkové předměty s tematikou Battlefieldu Hardline.

Na tomto dedikovaném serveru budou v neděli od šesti do desíti hodin večer připraveny různé mapy a režimy. Podrobnosti ohledně jejich konečného výčtu, stejně jako přesná pravidla souboje zveřejníme ve spolupráci s partnery v průběhu tohoto týdne. Kdybyste si v mezičase potřebovali otestovat připravenost své grafické karty na Battlefield Hardline, vyzkoušejte aplikaci GPU Analyzer.

Další informace o Battlefieldu Hardline sledujte na facebookové stránce, na twitterovém kanálu, případně se zaregistrujte k odběru oficiálního zpravodaje série Battlefield na homepage.

Nejnovější články