Populární seriál Rick and Morty se dočká herní adaptace pro virtuální realitu
zdroj: tisková zpráva

Populární seriál Rick and Morty se dočká herní adaptace pro virtuální realitu

18. 7. 2016 14:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Populární animovaný seriál pro dospělé Rick and Morty, se brzy dočká videoherního zpracování. Spíše než o tradiční hru však půjde o specifický zážitek ne nepodobný Job Simulatoru, protože i Rick and Morty Simulator: Virtual Rick-ality je na míru šitá pro virtuální realitu, konkrétně pro technologii HTC Vive.

Ve hře se podíváte Rickovi do garáže a namísto klasických herních mechanik tu můžete na všechno sahat, brát a vůbec tu se vším jen tak blbnout. Což má mít v některých případech nedozírné následky. Něco málo ostatně naznačí video upoutávka.

Video je sice na záběry ze hry sice skoupé, ale tón hry je podle něj jasně daný. Na hře pracují vývojáři ze studia Owlchemy Labs už několik měsíců a sami tvrdí, že Rick and Morty Simulator: Virutal Rick-ality si herní složku půjčí právě z Job Simulator. K ní pak přidají specifický přisprostlý humor ze seriálu a výsledek by měl zabavit minimálně fanoušky obou hlavních postav seriálu.

zdroj: Archiv

O detailech hry zatím tvůrci moc konkrétně nemluví, ale proskakování portály vývojáři na svém webu potvrdili. Na hře se podílí i Justin Roiland, spolutvůrce seriálu a dabér Ricka i Mortyho, který na svém Twitteru prozradil, že si návštěvníci Comic-Conu v San Diegu budou moci vyzkoušet demoverzi hry. Kdy vyjde plná verze, zatím jasné není.

Nejnovější články