Planetary Annihilation: Titans je i není datadiskem, který vylepšuje původní hru
zdroj: tisková zpráva

Planetary Annihilation: Titans je i není datadiskem, který vylepšuje původní hru

19. 8. 2015 16:21 | Novinky | autor: Adam Homola |

Planetary Annihilation vyšla v loňském roce, sklidila víceméně pozitivní ohlasy a od té doby nebylo o hře zase tolik slyšet. To se teď mění s datadiskem Planetary Annihilation: Titans, který ale datadiskem tak trochu není. Nejdřív ale k novinkám, kterými jsou především v názvu prozrazení Titáni. Jde o novou třídu jednotek Titan a můžete se vsadit, že je na mapě jen tak nepřehlédnete.

Vedle pěti gigantických Titánů přidává do hry datadisk ještě 16 nových jednotek: například Hover Tank, Orbital Battleship, Nanobot Swarm a další. Přibudou také nové planety s víceúrovňovým terénem, na kterých můžete řádit jak v singleplayeru, tak v multiplayeru. Což platí i pro nový Bounty Mode, který je k dispozici pro skirmish proti AI a pro klasický multiplayer.

Nejzajímavější na Planety Annihilation: Titans je ale fakt, že jde o standalone datadisk s původní hrou v jednom balení. Svým způsobem tak jde v podstatě o novou a lepší verzi Planetary Annihilation. Pokud vás tedy tahle strategie loni minula, můžete si koupit jen aktuální Titans a máte kompletní a ještě lepší verzi původní hry. Titans je už dostupný na Steamu za cenu 37 eur.

Nejnovější články