Path of Exile čeká nová válka, kromě obětí se postará i o další porci endgame obsahu
zdroj: tisková zpráva

Path of Exile čeká nová válka, kromě obětí se postará i o další porci endgame obsahu

20. 11. 2017 15:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Zájem o free-to-play diablovku Path of Exile neuvadá ani po čtyřech letech od prvního spuštění serverů. Hra se před pár měsíci dočkala uvedení na Xbox One a dokonce zdvojnásobila svou příběhovou kampaň. A tím péče ze strany studia Grinding Gear Games ani náhodou nekončí. Na začátku prosince se objeví další bezplatný update War for the Atlas s tunou nového obsahu.

War for the Atlas je připraven primárně pro stálé hráče, kteří ani po dohrání hlavní kampaně neopouští kontinent Wraeclast. To však neznamená, že by si jeho plody nemohli užít noví hráči. Ti totiž využijí čtyři nové skill gemy, které se všechny točí kolem tématu nekromancie. Ty doprovází dalších šest nových podpůrných gemů razantně měnících fungování skill gemů, a platí tak spíš za endgame obsah.

To samé se dá říct i o padesátce nových unikátních předmětů a dalších věcičkách spojených s válčícími stranami Shapera a Eldera. Ti svádí finální boj o Atlas – sérii navzájem propojených map. Tato část endgame obsahu je v Path of Exile již nějakou dobu dostupná, ale s přídavkem War of the Atlas se ubírá novým směrem.

zdroj: Vlastní

Jak demonstrují obě videa okolo textu, The Shaper, záporák z rozšíření Atlas of Worlds, má nového rivala. Prastará entita The Elder vyzvala temného bosse k opětovnému prokázání své moci nad Atlasem. Vy jste vhozeni mezi tyto bojující strany a je jen na vás, kdo vyhraje. O výsledku rozhodnete odehráním 32 nových map, které po vašem zásahu připadnou na jednu ze znepřátelených stran.

K tomu se ještě přidává nový mód Abyss Challenge League, který myslí jak na stálé hráče, tak i na nováčky. V tomto módu opět putujete po Wraeclastu, ale život vám znepříjemňují nová monstra vylézající z hlubin země. Dle slov tvůrců jde v podstatě o nový server, kde má smysl začít s úplně novou postavou.

zdroj: Vlastní

Bezplatný update War of the Atlas vychází již 8. prosince na PC, zatímco Xbox One se dočká zanedlouho nato. Ruku v ruce s updatem přijdou i nové placené Supporter balíčky, které vašeho hrdinu navléknou do čtveřice brnění, dodají nové efekty jeho zbraním, postarají se o portály a další drobnosti.

Nejnovější články