Paradox chystá napoleonskou strategii March of the Eagles
zdroj: tisková zpráva

Paradox chystá napoleonskou strategii March of the Eagles

30. 8. 2012 17:12 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Málokdo se videohernímu ztvárnění evropské historie věnuje tak pečlivě, jako Švédové z Paradoxu. Ostatně, série jako Europa Universalis, Hearts of Iron nebo Victoria vám snad připomínat nemusím. Nyní se, v těsném vleku za oznámením Europa Universalis IV, k těmto titulům a sériím přidává jedna zbrusu nová – March of the Eagles.

Za vývojem stojí přímo interní studio Paradoxu, které se v tomto titulu zaměřilo výhradně na hlavní segment Napoleonských válek, tedy na léta 1805 – 1815. Můžete si zvolit a hrát za jakýkoli evropský stát té doby a pokusit se o ovládnutí zbytku Evropy, což v některých případech nebude opravdu jednoduché. Ale v tom tkví kouzlo her od Paradoxu.

Jinak vás ve hře čeká víceméně klasická hratelnost strategií od Paradoxu, která se spoléhá nejenom na práci virtuálního diplomata, ale i na organizování chodu armády a státu obecně. Řešit budete ekonomiku i politiku, a pokud budete chtít, můžete si hru upravit k obrazu svému prakticky ve všech aspektech, čímž si stvoříte vlastní, ultimátní, válečnou hru – jak se chlubí tisková zpráva. Hra vyjde v prvním kvartále příštího roku, a pokud vás to zajímá, jukněte se na obrázky nebo trailer, asi vám prozradí více, než další tuna textu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články